Hatalmas frissítés előtt a For Honor

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft legújabb javítása a szokásos apróságokon túl egy teljesen új gyakorlómóddal egészíti ki a játékot, mely tökéletes felzárkózási lehetőséget biztosít minden újonnan érkező játékos számára.

Az új gyakorlómód egyszerre próbál egyfajta alapot nyújtani az új játékosok számára, miközben a játékot már mesterien űző harcosoknak is tartogat hasznos funkciókat. Lehetőséget ad többek közt az időzítés gyakorlására, ami lényegében a játék kulcspontja, hiszen alapvető fontosságú, hogy megfelelő ütemben reagáljunk az ellenfeleink támadására és hárításaira.

Mivel a játékba újoncként érkezők számára riasztóan hathat a sok, egymástól teljes mértékben eltérő karakter, illetve egyedi képességeik, a gyakorlómód tutorial videókat is tartalmazni fog, melyek a játékon belül összefoglalják minden egyes választható harcos előnyeit és hátrányait. A gyakorlómód egyik legérdekesebb részlete az aréna, ahol a virtuális edzés során bármelyik hőst kipróbálhatjuk az általunk megszabott körülmények közt, legyen akár az ellenség megválasztásáról, az életerőről, a stamináról vagy az AI viselkedéséről szó.

„A játék megjelenése óta folyamatosan figyelemmel kísérjük az irányíthatósági élményt” – olvasható a For Honor honlapján. „A harc művészetének egyedi természete, illetve annak mélysége miatt azt szerettük volna, ha az oktatóanyagunk egyfajta szórakoztatóbb, alaposabb, és könnyebben hozzáférhető módját biztosítaná a játékosok számára az alapvető, illetve a már valamivel fejlettebb mechanizmusok elsajátításának, mely lényegében a harc művészetének az alapja."

A javítás tartalma egyébként teljes mértékben összhangban áll a Ubisoft utóbbi években megkezdett stratégiájával, melynek keretében az AAA kategóriájú játékaiknak jelentősen meg kívánják hosszabbítani az életciklusát. A For Honor  PvP-re kihegyezett alkotás, a játékmenet összetettsége miatt pedig sok idő a mesterévé válni, így ez elrettentő példa lehet az újonnan érkezők számára. A mai naptól életbe lépő frissítés feltehetően ezt a problémát is orvosolni fogja.

4.
4.
Mefi100Percent
Az ötlet remek , attól függetlenül a játék nem sokat fog változni , még mindig vannak komoly ballance problémák. Stamina management pl pár karakternél szerintem kritikus. A spameléssel is lehetne kezdeni valamit. Az 1vs1-es dolgok rendben vannak. Ellenben a többjátékosos módokkal komoly reform kellene. Lásd : Dominion. Pl az jó ötlet lenne ha a 2vs1-ben aki egyedül van több renown-t kapna minnél tovább bírja életben így nem érné meg 2-3-4vs1-ben piszkálni az embert ha már "For Honor" a játék neve, vagy az kivégzésekből ha 2vs1-van ne lehessen kiütni a másikat. Mert az is inkorrekt szerintem ,hogy ha már 2vs1-ben le tudsz győzni valakit , akkor a másik megszakíthat bármilyen animáció közben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...