Ingyen tölthető a Satellite Reign

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Akció
Link másolása
A Humble Store jóvoltából most ingyen hozzájuthatunk a Syndicate Wars szellemi örököséhez. A Satellite Reign egy nyitott világú cyberpunk városban játszódik, műfaját tekintve egy osztályalapú RTS, melyben nagyvállalatok ellen harcolunk.

Esővel áztatott, neonfényes metropoliszban játszódik a 5 Live Studios cyberpunk RTS-e. A Satellite Reign lényegében a klasszikus Syndicate Wars szellemi örökösének tekinthető. A játékban egy négyfős osztagot irányítunk egy hatalmas városban, amit gátlástalan megavállalatok uralnak.

Mi döntjük el, hogyan oldjuk meg az adott küldetést: lopakodva, lövöldözve vagy éppen szabotálva a karhatalom működését. Még az irányítást is átvehetjük a legerősebb cégek felett.

A négyfős kooperatív multiban minden játékos egy-egy ügynököt irányít, amely további taktikai lehetőségeket nyit meg előttünk. A Satellite Reign támogatja a LAN-t és az online mókát is, ügynökeinket pedig részletesen testre szabhatjuk.

A játékhoz korlátozott ideig ingyen juthatunk hozzá a Humble Store-ban. Két napod van arra, hogy bezsákold a saját példányodat egy steames kulcs formájában!

1.
1.
Juha
Köszi az infót, erről a címről még csak nem is hallottam, pedig látom cikk is volt róla. Azóta amúgy kipatchelték a hibákat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...