World of Demons - a PlatinumGames mobiljátéka

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A hack 'n' slash műfaj japán nagymestere, a PlatinumGames mobilokon is kipróbálja magát. A World of Demons az ősi Japánban játszódik, ahol különféle misztikus Yokai-démonokat kell kardélre hánynunk.

A Bayonetta, a Vanquish és a NieR: Automata fejlesztője a mobilos piacra is betör. A World of Demons első körben iOS-en debütál idén nyáron, majd később Androidon is napvilágot lát. A PlatinumGames nem zárkózott el attól, hogy más platformokra (PC-re és konzolokra is) elhozza a játékot, de ez még a jövő zenéje.

A leginkább az Okami művészeti stílusára emlékeztető World of Demons egy vérbeli akció-kalandjáték, amelyben az ősi Japán misztikus Yokai-démonaival kell leszámolunk szamurájokat irányítva. A készítők szerint a játék "valódi evolúciót" jelent a mobilos élmény terén.

Az anyag már több mint három éve fejlesztés alatt áll: teljes, 360 fokos mozgásszabadságot kapunk benne, kardunkkal kombinált támadásokat indíthatunk, számos harci technikát kipróbálhatunk, és persze a kivégzések sem maradhatnak ki.

A játékosok által megszemélyesített erős szamurájok Yokai-lényeket is behívhatnak maguk mellé a csatába, akik elementáris buffokkal és varázslatokkal gyengíthetik az ellenfeleinket.

A kiadásért a DeNA felel, míg a PlatinumGames a premier után is új tartalmakkal vértezi fel a játékot, ezek havi rendszerességgel érkeznek majd. Új sztoriküldetések, ellenségek, játszható karakterek és friss jutalmak várhatóak a jövőben.

Noha a World of Demons free-to-play cím lesz, a készítők már most leszögezték, hogy a mikrotranzakciós rendszert úgy alkották meg, hogy ne pay-to-win legyen.

1.
1.
kastorhun
Nagyon tetszik, és az ilyen játékoknál sajnálom hogy nincs okos telefonom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...