Rendezőt kapott a The Division-film

Hiába a kritikusok elégedetlenkedése, Hollywood egy jó darabig nem mond le a videojátékok filmadaptációról. Nagyon lépett előre a The Division-film, úgy tűnik, hozzáértő rendező dirigálhatja a projektet.

Két éve formálódik a Ubisoft posztapokaliptikus shooterét feldolgozó film, a minap azonban nagyot lépett előre a produkció. A Variety értesülései szerint David Leitch írt alá a projekthez, így ő rendezi meg a The Division adaptációját.

A hírnek nagyon örülünk elvégre Leitch dirigálta a május közepén érkező Deadpool 2-t, és a jövőben sem fog unatkozni, lévén az ő nevéhez fűződik a Halálos iramban spin-offja, a Hobbs & Shaw is.

Ami a The Division történetét illeti: a közeljövőben New York lakosságát egy halálos vírus tizedeli meg. Az események egy olyan csoportra koncentrálnak, amely megpróbálja megvédeni a civilizáció maradékát, és mindazt, ami a társadalomból megmaradt.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Ubisoft nem spórol a nagy nevekkel: a főszerepekben Jake Gyllenhaalt és Jessica Chastaint láthatjuk majd.

A frencsájz tehát él és virul, a francia kiadó márciusban jelentette be a The Division 2-t, amely a júniusi E3-on mutatja meg magát. A fejlesztők már a battle royale műfajjal is kacérkodnak.

11 komment - szólj hozzá!