Rendezőt kapott a The Division-film

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Hiába a kritikusok elégedetlenkedése, Hollywood egy jó darabig nem mond le a videojátékok filmadaptációról. Nagyon lépett előre a The Division-film, úgy tűnik, hozzáértő rendező dirigálhatja a projektet.

Két éve formálódik a Ubisoft posztapokaliptikus shooterét feldolgozó film, a minap azonban nagyot lépett előre a produkció. A Variety értesülései szerint David Leitch írt alá a projekthez, így ő rendezi meg a The Division adaptációját.

A hírnek nagyon örülünk elvégre Leitch dirigálta a május közepén érkező Deadpool 2-t, és a jövőben sem fog unatkozni, lévén az ő nevéhez fűződik a Halálos iramban spin-offja, a Hobbs & Shaw is.

Ami a The Division történetét illeti: a közeljövőben New York lakosságát egy halálos vírus tizedeli meg. Az események egy olyan csoportra koncentrálnak, amely megpróbálja megvédeni a civilizáció maradékát, és mindazt, ami a társadalomból megmaradt.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Ubisoft nem spórol a nagy nevekkel: a főszerepekben Jake Gyllenhaalt és Jessica Chastaint láthatjuk majd.

A frencsájz tehát él és virul, a francia kiadó márciusban jelentette be a The Division 2-t, amely a júniusi E3-on mutatja meg magát. A fejlesztők már a battle royale műfajjal is kacérkodnak.

10.
10.
s4jtqkac
Én egyszer rá szántam 20 órát és összegyűjtöttem minden intelt az openworldben és azért van ott sztori bőven. Csak hát százból talán ha 10en szenteltünk bármiféle figyelmet a repetitív collectable-ök felvétele után lejátszott kis audiofile mondanivalójára. Egy szó mint száz, szerintem megvan benne a lehetőség, hogy valami nagyon jó légyen, de sajna az is h egy ostoba latvanyfilm legyen.
8.
8.
Nagyerecsakide
Azért az Echo visszajátszás, a lángszórós tisztítók és különböző frakciók harca a lepusztult NY-ban milyen jól mutatna.
4.
4.
Nagyerecsakide
#3: Itt nem az lenne a lényeg, hogy jól mutasson. A division tagjai nem izomkolosszusok, hanem látszólag hétköznapi emberek, akik bármikor bevetésre küldhetők. Kéne egy jó posztap. hangulat, jó színézek és jó forgatókönyv. Mint minden játékfilmadaptot gondolom erre is tojnak majd , hogy hű maradjon a játékhoz. Ha egyáltalán eljut odáig , lesz belőle egy ZS film.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...