Rendezőt kapott a The Division-film

Hiába a kritikusok elégedetlenkedése, Hollywood egy jó darabig nem mond le a videojátékok filmadaptációról. Nagyon lépett előre a The Division-film, úgy tűnik, hozzáértő rendező dirigálhatja a projektet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
Én egyszer rá szántam 20 órát és összegyűjtöttem minden intelt az openworldben és azért van ott sztori bőven. Csak hát százból talán ha 10en szenteltünk bármiféle figyelmet a repetitív collectable-ök felvétele után lejátszott kis audiofile mondanivalójára. Egy szó mint száz, szerintem megvan benne a lehetőség, hogy valami nagyon jó légyen, de sajna az is h egy ostoba latvanyfilm legyen.
#8
Azért az Echo visszajátszás, a lángszórós tisztítók és különböző frakciók harca a lepusztult NY-ban milyen jól mutatna.
#7
#3: Itt feltételezem a T. markoci555 kollega Dwayne Johnson-ra gondolt.
#4
#3: Itt nem az lenne a lényeg, hogy jól mutasson. A division tagjai nem izomkolosszusok, hanem látszólag hétköznapi emberek, akik bármikor bevetésre küldhetők. Kéne egy jó posztap. hangulat, jó színézek és jó forgatókönyv. Mint minden játékfilmadaptot gondolom erre is tojnak majd , hogy hű maradjon a játékhoz. Ha egyáltalán eljut odáig , lesz belőle egy ZS film.
#3
#1: Ő legalàbb jol mutat a vàsznon. Mi bajod van vele?
#2
#1: ha ő a főszereplő, már meg se nézem..
egyébként is van egy jó pár vírusos film ami nagyon jó
#1
Hát, sok sikert nekik, bár nagy reményeket nem fűzök a filmhez.
Főként úgy, hogy nem mondern korunk nagy akcióhősét, reklámemberét, filmsiker gyárosát és amerika elnökjelöltjét, Dwayne Johnson-t válogatták be a főszerepre.

Nem tudom miként fog sikerülni egy olyan történetet átültetni filmre, ami igazán arról szól, hogy egy városban darálod a különböző frakciótagokat.

De még ha 1/10 is lessz, azért Jessica Chastain miatt megnézem.