The Legend of Bum-bo - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 21.
  • Videó
Link másolása
A The Binding of Isaac atyja, Edmund McMillen ezúttal is egy puzzle RPG-n dolgozik. A körökre osztott anyag papírmasé figurákkal operál, de itt is kazamatákat tisztítunk meg a szörnyektől. Csekkold az első előzetest!

A játékban egy Bum-bónak nevezett papírkaraktert irányítunk. A felütés roppant egyszerű: egy rosszfiú elvette hősünk érméjét, neki pedig vissza kell szereznie. Rengeteg véletlenszerűen generált kazamatán át üldözzük az ellenséget, ahol számos körökre osztott csata vár ránk.

Az ütközetek során manát gyűjtünk, amiből újabb varázslatokat készíthetünk magunknak. Látszik, hogy a The Legend of Bum-bo nagy kanállal merít a The Binding of Isaacből: a szörnyek, a csapdák, a főellenfelek és a fejtörők itt is a játékmenet szerves részét képezik. McMillen úr egyfajta előzményként tekint rá.

Idővel újabb karaktereket és csecsebecséket nyithatunk meg, és igen, még édesanyánk lábát is megidézhetjük a csaták során, amivel elsodorhatjuk a szörnyeket.

A játék 2018 második felében landol a Steamen és iOS-en, jövőre pedig Switch-en is.

 

1.
1.
kekesi
Végre egy magyar oldal is megírta. :) Nálam 2018 legjobban várt címe.

Sajnálom, hogy ilyen sokat csúszott az eredeti tervhez képest, de a minőségnek ára van. Azt s pár hónapot már simán ki lehet bírni, addig elleszek a TBoI legújabb frissítésével, az ha minden jól megy 1-2 hét és megjelenik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...