Ismét mozivászonra kerül a Doom

  • Írta: szlav
  • 2018. április 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Universal Studios berkein belül már javában folyik a munka egy új Doom-mozifilm kapcsán. A színész-énekesnő Nina Bergman Twitteren kotyogta ki, hogy már jócskán zajlik a casting a filmes adaptációhoz.

Legelőször 2011-ben hallottunk pletykákat arról, hogy a Universal ismét vászonra vinné a Doomot. Ez akkor elég rizikósan hangzott, hiszen a korábbi, Dwayne Johnson főszereplésével készül feldolgozás finoman szólva sem lett egy nagy eresztés. Azóta viszont rebootolták a játéksorozatot, a 2016-os DOOM pedig osztatlan sikert aratott. Mi arra tennénk a pénzünket, hogy ez adhatott lendületet ismét a filmes projektnek, amely úgy tűnik, hogy szépen lassan kezd alakot ölteni.

Az első infómorzsák Nina Bergman Twitter-fiókján láttak napvilágot, ahol a színész-énekesnő elárulta, hogy ő is részt vesz majd Universal Pictures gondozásában készülő Doom-moziban. Elmondása szerint egy kiváló rendező vezeti majd a forgatást, mely legalább részben Bulgáriában folyik majd. Egyelőre mást még nem nagyon lehet tudni a projektről, így csak bizakodni tudunk abban, hogy ez a pokoli utazás élvezhetőbb lesz, mint 2005-ben.

8.
8.
GAMEROD
Eddig Uwe Boll miatt voltak rosszak a játékadaptációk, mert ő rendezte az ilyenek 80 százalékát. A Silent Hillek például egész jók lettek. A Resident Evil már nem, mert igaz azt nem Boll rendezte, viszont az ottani rendező mindenáron beleerőltette a barátnőjét a filmbe, holott köze nincs a karakterének és kinézetének egyik játékbeli részhez se.
7.
7.
Szerintem nem a rövid játékidőn múlik, hogy át tudják-e adni az eredeti hangulatát.
4.
4.
crytek
#3: Leget nálad a világ összen pénzze + a világ legelismertebb rendezői szinészei.. Egy 2 - 3 órás filmben soha nem fogod visszaadni egy 15-20óràs játék hangulatát. Bàrmilyen jó is lenne mindig lesz olyan ami kimarad és emiatt lehuzzák. Ez az amiért soha nem lesz egy ilyen cucc sem igazi kasszasiker..
3.
3.
Nagyerecsakide
Már előre látom ebből is egy trutyi lesz. Egyszerűen képtelenek visszaadni a hangulatot ezek a "filmek".
Ha lenne benne Samuel Hayden még azt is elszúrnák talán.
Ásatások borzongató helyszíne, marsi környezet, olyan nehéz lenne abból kihozni a maxot? Egy rakás pénz van náluk és nem tudnak élni vele. Inkább hagyják az egészet...
2.
2.
hadzsime
Hűűű...újabb játékból készült film. Szerintem ez az előző 9999 játékból készült, nézhetetlenül szar filmmel ellentétben biztosan remekül fog sikerülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...