Ezek a Games with Gold májusi játékai

Jövő hónapban sem járnak rosszul az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkezők. Xbox One-on tölthető lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a 360-asok pedig a Vanquish-t zsebelhetik majd be.

Japán felől fúj a szél májusban és olyan címeket hoz a goldosoknak, amikre senki sem panaszkodhat. Xbox One-on a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lesz a következő hónap nagy durranása - aki elkövette azt a hibát, hogy eddig még nem szerezte be, annak mostantól nem lehet semmi kifogása. Ha pedig rongyosra pörgettétek már a Metal Geart, akkor meglengethetitek az ütőt a Super Mega Baseball 2-ben.

Az előző generáció sem jár pórul. Xbox 360-on a Vanquish jár majd az előfizetőknek - ha még nem volt szerencsétek ehhez a villámgyors TPS-hez, akkor most feltétlenül próbáljátok ki. Végül, de nem utolsó sorban, elérhető lesz a Sega Vintage Collection: Streets of Rage is, amely tartalmazza mind a három klasszikus brawlert, egyenesen a '90-es évekből. Ezek a 360-as címek természetesen Xbox One-on is játszhatóak lesznek.

11 komment - szólj hozzá!