CS:GO - ismét játszható kompetitíven a Dust II

A tavaly októberi rework után ismét a Competitive Map Pool része lesz a Counter-Strike_történelem talán legismertebb térképe, a de_dust2. Emiatt a játékosok határozatlan ideig búcsút mondhatnak a Cobblestone-nak.

Nem az igazi a Counter-Strike a Dust II nélkül. 2017 októberében kapott jókora vérfrissítést a Global Offensive közkedvelt pályája, s azóta is több apróbb változtatáson esett át. A Valve végre úgy döntött, hogy elégedettek a térkép jelenlegi mivoltával, így az most ismét játszhatóvá vált Competitive módban is.

Az ilyen módon játszható pályák listája persze kötött, így a játékosoknak búcsút kell mondaniuk egy másik mapnak, hogy helyet szorítsanak a Dust II számára. Az illetékesek úgy döntöttek, hogy a Cobblestone-t nyugdíjazzák egy időre, így akik a de_cbble falai közt akarnak megküzdeni, azok kénytelen lesznek azt egy Custom Match formájában megtenni.

A profik közül sokan örülnek a klasszikus pálya visszatértének - a FaZe-nél játszó GuardiaN és a Cloud9-t erősítő tarik is boldogan írt a hírről Twitteren. Nektek hiányzott már a jó öreg Dust II, vagy jobban csíptétek a Cobblestone-t?

4 komment - szólj hozzá!