Switch-re is jön a Black Ops 4 battle royale-módja?

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 23.
  • Pletyka
Link másolása
Meglehetősen érdekes pletykáról számolhatunk be a Call of Duty idei részével, a Black Ops 4-gyel kapcsolatban: a játék battle royale-játékmódja PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett Switch-re is ellátogat. És csak az, maga a játék nem.

A Gaming Intel egy, a nevének eltitkolását kérő belsős forrástól úgy értesült, hogy a Black Ops 4 Raven Software által fejlesztett battle royale-része Switch-re is megjelenik, ugyanakkor a játék maradék része nem lesz elérhető a Nintendo konzolján.

A játék Switch-átiratát illetően már számtalan hír terjeng az interneten, egyelőre azonban még mind megerősítés nélkül. Viszont ahogyan legutóbb mi is beszámoltunk róla, a Switch-verzióról szóló spekulációk először Marcus Sellars bejegyzéseiben tűntek fel, aki korábban olyan információkat szellőztetett meg elsőként, mint a Dark Souls Remastered, vagy a Nintendo Labo megjelenése.

Persze mindez egyelőre még csak pletyka. A battle royale-módról, az egyjátékos kampány kihagyásáról, a switch-es megjelenésről, vagy az Overwatch-irányról még mindig nem rendelkezünk hivatalos információkkal, május 17-én azonban az Activision egy önálló rendezvényen elárulja a legfontosabb részleteket az októberben megjelenő játékkal kapcsolatban, és végre kiderülhet, hogy igazak voltak-e a feltételezések.

5.
5.
shatterhand
#1: Ja, nagyon ugyfest hogy godorbe van. A gond csak az,hogy a tobbi szeretne ha ilyen godorbe kerulne:))
4.
4.
Duken
3.
3.
Duken
#1: A sztori módjai kimondottan élvezetessek. Az a fajta bűnö élvezet ahogy néha jól esik a mekiben egy jó big macat colával bevágni. De ha kihagyják a sztorimódott akkor nálam is felejtős, kivéve ha battle royal része annyira ütős lesz.
1.
1.
Gykrizsi
Az eddigi hírek alapján kár ezt akárhol is megjelentetni :( Évek óta nem tartom semmire ezt a szériát, de ez még tőlük is durva színvonalbeli esés lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...