Búcsút inthetünk a talált sisakoknak PUBG-ben...

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 23.
  • Letöltés
Link másolása
...legalábbis a 3-as szintűeknek. Hamarosan számos finomhangolási változtatáson esik át a PlayerUnknown’s Battlegrounds, hogy minden eddiginél jobban kiegyensúlyozza a fegyvereket és kiegészítőiket.

A PUBG legújabb javításának célja, hogy megszüntesse a fegyverek és a felszerelések közti egyensúlytalanságot, vagyis, hogy egyetlen fegyver se lehessen erősebb szinte minden egyes helyzetben a többinél. A játékosok egyértelműen az „assault rifles” kategóriát részesítik előnyben, az esetek többségében ugyanis – legyen az távolsági vagy közelharc – mindig ezeket a fegyvereket választják.

A készítők hivatalos bejegyzésükben magyarázták el a mostani változtatások lényegét, vagyis, hogy a fegyverek statisztikája helyett a játékosok stílusa legyen a meghatározó, és így minden egyes túlélő szabadon dönthesse el, hogy mit szeretne használni, és mit hagy inkább a senkiföldjén.

Emellett a 3-as szintű sisakot száműzték a pályákról, mivel az túlzottan nagy előnyt jelentett viselője számára. Mostantól kizárólag a repülőgép által ledobott csomagokban lesz kis szerencsével megtalálható.

A változtatások életbe lépésének dátuma még nem ismert, de a tesztszervereken feltehetőleg még ezen a héten megjelenik az új patch.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...