Érkezőben a Yoku's Island Express

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Dátumot kapott a Studio Ghibli munkássága által ihletett Yoku’s Island Express. A Villa Gorilla és a Team 17 közös játéka egyszerre ötvözi a platformjátékok stílusát a flipper feszült izgalmával, és mindezt egyedi rejtvényekkel teszi még színessebbé.

 A Yoku’s Island Expressben a játékosok Yokut, a ganajtúró bogarat irányíthatják, aki frissen költözött a Mokumana-szigetre, hogy részmunkaidős postás lehessen. Érkezéskor azonban főhősünk észreveszi, hogy a szigeten egy ősi istenség csapdába esett, és sosem ébredhet fel álmából. A természet rendjének visszaállításához Yokunak fel kell ébresztenie az istenséget.

Mindenki számára egyértelmű lehet, hogy nyilván nem a történet a játék legnagyobb erőssége, a Yoku’s Island Express érdekessége sokkalta inkább az, ahogyan a platformer és a flipperjátékok ötvözetéből egy merőben új irányítási metódust ad a játékos kezébe, hogy a különböző rejtvényeket és feladatokat az eddigiektől teljesen eltérően, szokatlan módon oldhassa meg.

Yoku kalandjainak mindenki a részese lehet PC-n, Switch-en, PlayStation 4-en és Xbox One-on a megjelenés napjától, egészen pontosan május 29-től kezdve.

1.
1.
Yanez
Nem néz ki rosszul! Meglátjuk hogyan fog szerepelni a kritikusoknál. A stílus tetszik, már csak az a kérdés, mennyit hoznak ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...