Mobilra érkezik a legújabb Red Alert-játék

  • Írta: szlav
  • 2018. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tencent óriásvállalat lerántotta a leplet a legújabb mobilos játékáról, amely a Command & Conquer alternatív univerzumába repít vissza minket. A derült égből jött bejelentéshez érkezett egy trailer és pár screenshot is.

Nem számítottunk rá, hogy mostanában új Command & Conquer-játékot kapunk, arra meg főleg nem, hogy mobilon. A Tencent Games jóvoltából érkezik majd a Red Alert Online, amelyet kizárólag androidos és iOS-es készülékeken lehet majd kipróbálni. A játék egyébként csak névben egyezik meg a CnCNet projektjével, tartalmilag semmi köze nem lesz hozzá.



Érkezett egy rövid előzetes, valamint néhány kép is, ami alapján mindenki eldöntheti, hogy érdemes lesz-e befogni a harci medvéket.



A Red Alert Online felett bábáskodó kínai óriáscég a bevételét tekintve jelenleg a legsikeresebb videojátékos vállalat a világon. Ehhez a sikerhez nem kis részben járulnak hozzá az olyan mobilos címek, mint az Arena of Valor, a Clash of Clans vagy a Clash Royale. Van rá esély tehát, hogy érdemes lesz adni a játéknak egy kört, ha már teljes értékű folytatás egyelőre nincs a láthatáron.

4.
4.
wolfwarrior
Basszus ez most nagyon hozza a Red Alert 2 nosztalgiát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...