Venom - testet ölt a szimbióta

  • Írta: szlav
  • 2018. április 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutott az ősszel érkező Venom-mozifilm második előzetese. Egy halom új jelenetbe nyerhetünk betekintést, melyekből már most érezhető, hogy nem csak egy átlagos, jól megszokott Marvel-filmet fogunk kapni.

Nagyon erős év ez a Pókember-rajongók számára. Nem elég, hogy hálószövő barátunk részt vesz a most csütörtökön debütáló Végtelen háborúban, és saját játékot kap szeptemberben, az egyik leghírhedtebb ellenfele, Venom is visszaköszön majd a vászonról.

Korábban már láthattunk egy előzetest az októberben érkező filmről, amely sokakban vegyes érzelmeket hagyott akkor, hiszen épp csak a címszereplő szimbióta nem mutatkozott meg benne. Ezt a problémát a második trailer szerencsére orvosolja, s amellett, hogy élesben láthatjuk az idegen szörnyet, arról is megbizonyosodhatunk, hogy Tom Hardy ismét hatalmasat fog alakítani.

A Venom október 4-én kerül a mozikba.

13.
13.
Ra1D3n
#12: Nem tudom mi tetszett neked ebben a trailerben, mert kb nekem semmi. A teaser trailernél még úgy voltam, hogy nem mutattak jóformán semmit, de érdekesnek tűnt. Most, hogy többet láttam, kiábrándultam. Ettől függetlenül reménykedek, hogy csak ez a trailer lett szar. Amúgy ha valami önmagában nem arat osztatlan sikert, mint mondjuk ez a trailer, attól még nem kéne vergődnöd, hogy biztos a divat miatt... Ennél ovisabb kifogást nem is találhattál volna.
12.
12.
Rakottkrumpli
Számomra kicsit vicces, hogy a zinfinitiwar fostól mindenki el van alélva, ennél meg mindenki húzza a száját. Látszik, hogy a divat diktál...
11.
11.
felegyi
#10: Angolul kell megnézni :)
10.
10.
Berkes2000
Lehetséges hogy a CGI még nem végleges, de ha így marad is vállalható szerintem. Ez a belső hang dolog viszont (amit mellesleg a képregényben sosem "hallunk" csak Eddie tolmácsolja), ütős lehet ha nem szinkronizálják a filmet.
9.
9.
SL89
Amúgy meg az a rész ahol embereken kisérleteznek ezzel a cuccal nagyon Deadpool szaga van, ami nem rossz de nem nyújt semmi újat...
8.
8.
SL89
Hát nem tudom mennyire merjek reménykedni ebben a filmben. Tom Hardy miatt talán adok egy eséjt. De nagyon remelem, hogy Venom külalakja más lessz a végső verzióban mert jelenleg elég gyengus.
7.
7.
Adamknight
#4: Hát, nekem meg pont ez a "We are venom"-os rész tetszett egyedül belőle. Attól tartok, hogy a film nagy részében nem fogjuk látni a tényleges venom-ot, csak pár csáp fog kilőni Hardy-ból a harcok során, és csak az utolsó 5 perces "nagy csatajelenet" erejéig ölti majd fel a tényleges Venom alakot, de remélem nincs igazam.
6.
6.
#5: Igazad van. Viszont pletykálnak arról, hogy mégis benéz. Majd meglátjuk. :)
5.
5.
silkgoat
#4: Sony es nem Marvel.
Azt hiszem ezzel indokoltak hogy nem lesz benne az uj Marveles pokember.
4.
4.
Azért 11 év után többet vártam a CGI-tól. :/ Főleg a "we are venom" lógott ki nagyon 2:19-nél. Nem tom, ha már A király visszatér 2003-ban meg tudta szépen oldani egy szépfogú CGI-karakter (Szauron Szája) ajakmozgását, akkor a Marvelnek sem kéne ma gondot okoznia. Na mindegy, ettől függetlenül várom, főleg hogy úgy látom komolyra vették. + Hardy
3.
3.
Macifasz
Hát nem tudom...nem rossz, de még sem csigázott fel különösebben. Hiába Hardy és hiába látni benne Venomot is. :-/
2.
2.
Matt8888
Ja jobban belegondolsz némiképpen tükrözi a valóságot, csaképpen filmeszerűen smiling-face-with-open-mouth-and-smiling-eyes_1f604.png
1.
1.
hadzsime
Jól néz ki, de én ezektől a vállalati gonosz gonoszoktól már a falra mászok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...