Megvan a Strange Brigade dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rebellion 1930-as években játszódó kooperatív shootere a nyár végén veszi be a boltokat. Az egzotikus helyekre kalauzoló játékban különféle képességekkel felvértezett kalandorokat irányítunk, és mitikus lényekkel csapunk össze.

A Strange Brigade-ben a harmincas évek Egyiptomjába látogatunk három másik barátunkkal közösen. A kooperatív shooterben múmiákkal és más mitikus lényekkel számolunk le, de nem csak a vérontáson van a hangsúly, különféle fejtörőket abszolválhatunk és csapdákat hatástalaníthatunk. A négyféle karakter egyedi szakértelemmel bír, ráadásul természetfeletti képességekkel is megbolondítják a játékmenetet.

A Rebellion bejelentette, hogy a játék augusztus 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Lesz Digital Deluxe és Collector's Edition is. Az előrendelők megkapják a Secret Service Weapons Packot, amely a Wilkers & White P19-es pisztolyt, a Stoudenmire 960 SMG-t és a Gehrig-Delgane S1 puskát tartalmazza.

A Digital Deluxe kiadás 80 dollárt kóstál, és benne lesz a szezonbérlet is. A gyűjtői kiadás az előrendelői extrák és a Season Pass mellett fémdobozzal, egy léghajómodellel, egy 64 oldalas művészeti albummal és egy bőröndöt formázó csomagolással kényezteti a játékosokat.

2.
2.
Tetszik nekem is, egy dolgot kivéve: az E3-as gameplay alapján a narrátor játék közben is ugyanúgy magyaráz. :/
1.
1.
logic5
Jónak tűnik. Várjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...