11-11: Memories Retold - világháború és festészet

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyedi játékkal, vagy mondhatni egy konkrét művészeti alkotással kapunk lehetőséget az első világháború megismerésére. A készítők minden szempontból egy teljesen új élményt és érzést ígérnek az érdeklődők számára.

Míg a legtöbb háborús játék a halált, a borzalmakat és a könyörtelenséget próbálja bemutatni a játékos számára, addig a 11-11: Memories Retold egy másik utat választ magának, és a nyers és öncélú harc helyett művészi megközelítéssel fordul az első világháború felé. A Bandai Namco, DigixArt és a stop-motion specialista Aardman Animations közös projektje egyfajta „művészi, történet-vezérelt narratív kaland” lesz.

David Sproxton, az Aardman vezetője a játék kapcsán megjegyezte, „ezzel a projekttel olyan érzelmekkel teli élményt szeretnénk létrehozni, amely minden eddigitől eltérő vizuális identitással rendelkezik úgy, hogy képes legyen átadni a játék narratívájának az eszméjét. A 11-11: Memories Retold egy rendkívül izgalmas lépés a számunkra, mivel ez az első alkalom, hogy az Aardman egy ilyen méretű játékon dolgozhat másokkal közösen, nagyon örülünk neki, hogy a projekt életre kelt.”

Az alkotás megjelenési dátumáról és platformjairól egyelőre nem érhető el bővebb információ, az érdeklődőknek jelenleg be kell érniük a játék Twitter-oldalával, és a mai napon bemutatott trailerrel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...