Premierdátumot kapott a Sonic Mania Plus

  • Írta: szlav
  • 2018. április 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Még idén nyáron megérkezik a Sonic Mania kibővített kiadása, amely többek közt két új karaktert és egy vadiúj játékmódot hoz a játékba. Egy rövid, de annál hangulatosabb előzetessel készülhetünk fel a retro sidescroller kalandokra.

Július 17-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re a Sonic Mania Plus. A Sega által "definitív kiadásnak" titulált cím a tavaly megjelent Sonic Mania bővített változata lesz. Kapunk két új játszható karaktert Mighty the Armadillo és Ray the Flying Squirrel szerepében, valamint érkezik az Encore mód is. Ebben a játékmódban egészen másképp festenek majd a már jól ismert pályák - az új elrendezés és a vizuális változtatások mellett egy halom új kihívással is szolgálnak majd az Encore mód szintjei.

Ezek mellett kibővül majd a Time Attack és a Competition mód is. A Time Attackba bekerültek a Ghost Challenge-ek, Competition módban pedig kettő helyett immáron akár négy játékos is megküzdhet egymás ellen osztott képernyőn.

Akik korábban már megvették a Sonic Maniát, azok online mindössze 4 fontért felfrissíthetik a játékukat a Plus-verzióra, így nem kell attól tartani, hogy teljes áron kell megvenni ezt a kiadást is. Ha érdekel titeket a játék, akkor olvassátok el a tavalyi Sonic Mania tesztünket, hiszen jóformán ugyanerről a programról van szó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...