Lebukott a Pro Evolution Soccer 2019

A hongkongi PlayStation Store szivárogtatta ki az első részleteket és képeket a Konami idei focis programjáról. A Pro Evolution Soccer 2019 még több licencelt bajnoksággal érkezik.

A Konami hivatalos bejelentését megelőzve, idő előtt kiszivárgott a Pro Evolution Soccer 2019 adatlapja a hongkongi PlayStation Store-ra. Ezek szerint a japánok idei focis játéka még több licencelt bajnoksággal hódít - erre szükség is van, hiszen a Konami nemrég elbukta a Bajnokok Ligája-jogokat. Továbbá a MyClub minden elemét lecserélték, egészen a játékosok különleges verziójáig.

A focisták egyéniségét új szintre emelték, 11 új képességük van, jobb mozgást és animációt kaptak, az erőnlétükről pedig a "látható fáradságszint" tanúskodik majd. A megfelelő konzolokon a PES 2019 támogatja a 4K HDR-t is.

A My Real Seasonsben valódi menedzserként tevékenykedhetünk. Immáron az ICC előszezon is helyet kapott a játékban, új átigazolási rendszer érkezik, és persze az új bajnokságok sem hiányozhatnak.

A PlayStation Store szerint a Pro Evolution Soccer 2019 a szokásosnál hamarabb, augusztus 30-án érkezik a megszokott platformokra. Képeink már az idei játékból származnak.

8 komment - szólj hozzá!