Lebukott a Pro Evolution Soccer 2019

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
A hongkongi PlayStation Store szivárogtatta ki az első részleteket és képeket a Konami idei focis programjáról. A Pro Evolution Soccer 2019 még több licencelt bajnoksággal érkezik.

A Konami hivatalos bejelentését megelőzve, idő előtt kiszivárgott a Pro Evolution Soccer 2019 adatlapja a hongkongi PlayStation Store-ra. Ezek szerint a japánok idei focis játéka még több licencelt bajnoksággal hódít - erre szükség is van, hiszen a Konami nemrég elbukta a Bajnokok Ligája-jogokat. Továbbá a MyClub minden elemét lecserélték, egészen a játékosok különleges verziójáig.

A focisták egyéniségét új szintre emelték, 11 új képességük van, jobb mozgást és animációt kaptak, az erőnlétükről pedig a "látható fáradságszint" tanúskodik majd. A megfelelő konzolokon a PES 2019 támogatja a 4K HDR-t is.

A My Real Seasonsben valódi menedzserként tevékenykedhetünk. Immáron az ICC előszezon is helyet kapott a játékban, új átigazolási rendszer érkezik, és persze az új bajnokságok sem hiányozhatnak.

A PlayStation Store szerint a Pro Evolution Soccer 2019 a szokásosnál hamarabb, augusztus 30-án érkezik a megszokott platformokra. Képeink már az idei játékból származnak.

8.
8.
manderel
#7: Mondjuk a fifa esetében a 17 óta van sztorimód, és új történet minden évben :P
Más kérdés hogy csak azért nemigazán érdemes megvenni.
6.
6.
DarkLord
Amúgy lehúzás is meg nem is egy-egy sportjáték. Ha azt nézem, hogy évente ugyanazt eladják, akkor lehúzás, ha viszont megnézem, hogy mennyit játszok vele, akkor még ha tudom is, hogy lehúzás mégsem érzem annak. Jó én focis játékokat nem veszek, de idesorolhatom a NBA2K kosaras játékot is. Bár én 2 évente veszek új részt, mert addig pörög egy-egy rész, de pont idén mondtam, hogy megéri már évente is megvenni, hisz annyit játszok vele , hogy azt ha leosztom, akkor simán megérte kategória. És szerintem más is azt nézi, miközben tudja józan ésszel, hogy lehúzzák, hogy még is a befektetett játékidővel együtt megéri megvenni az új részeket megjelenéskor azonnal. Valami szar ördögi kör ez amúgy, amiről mindenki tud, de még is az új rész kell... nem tudom a focis játékokkal mennyit foglalkoznak, de pl. 2K-nél állandóak a patch-ek a roster frissítés stb. szóval tényleg támogatva vagy az adott szezonban a játékkal és ezt érzed is.
4.
4.
oticasi
Huuuuu
Ki gondolta volna
3.
3.
gorgo
Lassan a Fia 19 is le fog bukni
2.
2.
#1: Ugye? :D Remélem a FIFA új része is jön idén!

Amúgy a látható fáradsági szint nem ilyen ~13 éves dolog már?
1.
1.
DarkLord
De nagy lebukás egy évente megjelenő játéktól nem? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...