Jó kezekben van az új Tomb Raider PC-s verziója

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 28.
  • Hír
Link másolása
A portolásban jártak Nixxes Software készíti el a Shadow of the Tomb Raider PC-s verzióját - erősítette meg a Square Enix. A srácok az NVIDIA-val együttműködve nyűgözik le a master race képviselőit.

Noha a konzolos verziókat az Eidos Montreal készíti (a Crystal Dynamics csak besegít neki), a Shadow of the Tomb Raider PC-s változatát ezúttal is a nívós Nixxes Softwarre bízzák. Azaz az évek óta tartó együttműködés továbbra is folytatódik: ez a csapat felelt a sorozat előző két darabjának portolásáért is.

Az NVIDIA-val kötött partnerségnek köszönhetően a Geforce GTX 10-es sorozatú videokártyák teljesítményének előnyeit is kiélvezhetik majd a felhasználók. Továbbá extra grafikai beállításokat kapnak azok, akik a zöldek GPU-in futtatják Lara baba legújabb kalandját.

A Nixxes korábban számos Square Enix-játék PC-s változatáért felelt: a Tomb Raider: Definitive Edition, a Rise of the Tomb Raider és Deus Ex: Mankind Divided szintén az ő munkájuk gyümölcse. Mindegyik jól optimalizált lett, és közepes konfigurációkon is szépen futott.

A Shadow of the Tomb Raider legújabb előzeteséről, részleteiről és a különleges kiadásokról ebben a hírünkben írtunk. A friss screenshotokért kattintsatok ide!

22.
22.
Ezt a dedót gyerekek!!!Köszi hogy feldobtátok a napomat
6.
6.
crytek
Mire kijön a game már piacon lesznek remélhetőleg az 1180-asok is....Én majd 2019be ugrok vele az 1180Ti-vel.
4.
4.
Chrysh
Komolyan egy admin se szúrta még ki, hogy ki jött megint vissza?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...