Konzolokra is jön a Through the Woods

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Antagonist túlélőhorrorjában egy anya az eltűnt kisfiát keresi a skandináv vadonban, az utazás azonban nem könnyű, éjjel vérszomjas mitológiai lények lesnek ránk. A Through the Woods PS4-re és Xbox One-ra is befut.

A játék eredetileg 2016 októberében látta meg a napvilágot, ám az Antagonist csapata úgy döntött, hogy napokon belül konzolokra is elhozza a skandináv mitológiára épülő horrort.  A tesztünket mindenképpen érdemes elolvasni a PC-s verzióról.

Főhősünk egy nő, aki az eltűnt gyermekét keresi egy sűrű rengeteg mélyén. Csak a hold fénye és a zseblámpája jelenti az egyetlen fényforrást. Éjjel azonban a fenyegető erdő még veszélyesebb lesz, kiderül ugyanis, hogy a legendákból ismerős lények nagyon is valóságosak. Trollok, lidércek és más rémségek keresik az áldozatukat, de az anyának a saját belső démonaival is szembe kell néznie. Lehet, hogy nem is volt olyan jó szülő...

Az Xbox One-osoknak már nem is kell várniuk a Through the Woodsra, mától, azaz május 2-től érhető el az ő konzoljukon a játék, míg a PS4-esek május 8-án csaphatnak le rá.

1.
1.
Stranger
Na így legalább erről is lett hír... életemben nem hallottam róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...