Battlefield 1 - ingyenes a They Shall Not Pass DLC

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 2.
  • Akció
Link másolása
Minden PC-s és Xbox One-játékos ingyen hozzájuthat a Battlefield 1 első kiegészítőjéhez a következő két hét során. Ha a They Shall Not Passt hozzárendeljük az Origin- vagy az Xbox Live-fiókunkhoz, örökké a miénk lesz.

A They Shall Not Pass a francia csatatérre kalauzol el minket, ahol a verduni összecsapások nagyobb csatáival ismerkedhetnek meg a rajongók. A DLC ennek megfelelően a francia haderőt is hozzácsapja a kínálathoz, ráadásul négy térképet (Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons, Rupture) is kapnak a játékosok. A Rupture-t már április végén ingyen adta az EA, most viszont a maradék tartalomért sem kell fizetni.

Sajnos csak a PC-sek és az Xbox One-osok részesülnek a grátisz ajánlatban, PS4-en még mindig 15 dollárt kérnek a kiegészítőért. Hogy a tiéd legyen a csomag, először is be kell jelentkezned az Origin-fiókodba, majd a kosárba kell raknod a DLC-t. Xbox One-on is annyi a teendőnk, hogy simán hozzácsapjuk a fiókunkhoz a They Shall Not Passt, és örökre a miénk marad.

Az ajánlat két hétig szól, utána újra fizetnünk kell a DLC-ért.

A Battlefield 1 támogatása júniusban véget ér, de előtte még elérhetővé válik a Shock Operations játékmód, amely 40 játékossal operál. Az új mód mindenki számára ingyenes lesz, nem kell hozzá szezonbérlet.

7.
7.
ollie92
#6: Az össses DLC egytől egyig a merevlemezeden van, nem kell letölteni semmit. Manapság már "szarér-húgyér" megy a premium, s az egész tartalom egyben teljesen korrekt lett, sok pálya, frakció, fegyver meg miegymás, s az egésznék még nincs vége...
6.
6.
MKRhun
Koszonjuk ea hogy a meglevo es kivagott tartalmat elerhetove tetted. Letoltesi meret 1.1mb ps4en.
5.
5.
#4: Igen, jó üzletet csinálhat az ember, ha türelmes. Én sosem voltam nagy BF-es, viszont két éve megvettem a BF4-et 5 vagy 10 euróért (nem emlékszem, de utóbbit reálisabbnak tartom), aztán a DLC-ket sorjában dobálták ingyen. Persze ez akkor szokott történni, amikor már kopogtat az ajtón a következő rész, viszont szerencsére nem is vált mindenki azonnal, bőven marad akkora playerbase, hogy gond nélkül lehessen játszani az előzővel.
4.
4.
McDuff
Akármi is lesz a következő BF én az életben nem veszem meg hozzá a premiumot, ott rohadjak meg. Ez már nem tudom hanyadik alkalom, hogy én mindig rárepülök aztán pár hónap (max. 1 év) és ingyen hozzádvágják...ami persze nem baj, csak hát, érted, p.csába :D
3.
3.
vincentvega
2.
2.
Zisten
PS4-en is ingyenes!!!
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0006-CUSA02387_00-XPACK01000000000
1.
1.
ollie92
* és még elérhetővé válik 6-7 fegyver is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...