E3 2018: Akció-kalandjátékkal készül a Capcom

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 2.
  • Teaser
Link másolása
Bő egy hónap múlva veszi kezdetét az idei E3, és úgy tűnik, hogy a Capcom egy vadiúj akció-kalandjátékot villant a rendezvényen. Ezt is az expó hivatalos weboldala szellőztette meg, pont úgy, mint a CD Projekt RED RPG-jét.

Tehát a tények: az E3 hivatalos weboldalán feltűnt, hogy a Capcom egy új akció-kalandjátékot mutat be PC-n és Xbox One-on, egyet Switch-en, illetve egy verekedős címet is kapunk PC-n és PS4-en. Utóbbi a Street Fighter V lehet, valószínűleg az új tartalmakról rántja le a leplet a japán kiadó.

Ami a PC-s és Xbox One-os akció-kalandot illeti, van rá esély, hogy a Dead Rising 5-ről van szó, hiszen a cég már korábban utalt arra, hogy a vancouveri stúdió már az új részt kalapálja. Ezek szerint marad az ideiglenes Microsoft-exkluzivitás.

A Switch-re készülő játék pedig vélhetően az Okami HD legfrissebb portja lesz, de persze előfordulhat, hogy egy vadiúj frencsájzról van szó.

A Devil May Cry-rajongók már régóta a folytatásért ácsingóznak, de úgy tűnik, mégsem Dante új kalandjáról van szó, hiszen az első cím esetében kimaradt a platformlistáról a PS4, ami a frencsájz esetében főben járó bűn lenne. Kis esély van rá, hogy mégis a DMC-ről van szó, de ez esetben a Microsoft itt is exkluzív szerződést kötött a kiadóval.

Szóval semmi sincs kőbe vésve - a fenti szöveg csupán spekuláció. Az idei expót június 12-14. között rendezik Los Angelesben. Természetesen minden fejleményről beszámolunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...