Újra mozgásban a Beyond Good & Evil 2

A Ubisoft egy tegnap esti livestreamben mutatott némi gameplayt a Beyond Good & Evil 2-ről. Egy űrkalózt irányítunk a folytatásban, lehetünk állatok vagy emberek is, miközben bolygóról bolygóra fedezhetjük fel az univerzumot.

Michel Ancel csapata a tegnap esti livestreamben részletesen mesélt a Beyond Good & Evil 2 világáról, és bemutatott egy új, de elég rövid gameplay jelenetet a várva-várt folytatásról. A játékban olyan űrkalózokat irányítunk, akik emberek vagy intelligens állatok is lehetnek. Hajónkkal bolygóról bolygóra navigálhatunk, míg az ellenséges űrhajókra egy jetpackkel a hátunkon bármikor átszállhatunk.

A harcokat megvívhatjuk a hajónk fegyverzetével, vagy simán átrepülhetünk, hogy a fedélzeten csapjunk össze a legénységgel.

A háttérsztoriról annyit érdemes tudni, hogy 2040-re az emberiség feltalálta az űrutazáshoz használható technológiát. Nem sokáig tartott az aranykor: húsz évvel később a mesterséges intelligencia a teremtőik ellen fordult. 2086-ra megszületett az első ember-állat hibrid. 2108-ra elhagytuk a Földet, pontosabban három expedíció indult az űr felfedezésére.

A játékosok az utolsó expedíció által felfedezett naprendszerben bolyonghatnak. Ennek lesz egy fővárosa, a 2223-ban alapított Ganesha City, ami egyfajta hubként szolgál az űrkalózok számára. Itt rengeteg NPC-vel találkozunk, számos küldetést vehetünk fel.

A Beyond Good & Evil 2 még mindig a fejlesztés korai szakaszában van, de az E3-on többet is láthatunk belőle.

19 komment - szólj hozzá!