Jókora For Honor-bejelentésre készül a Ubisoft

  • Írta: szlav
  • 2018. május 6.
  • Teaser
Link másolása
Érdemes lesz odafigyelni a For Honorra az idei E3-on. A Ubisoft ismét színpadra viszi majd a kardozós játékát, s a kötelező új hősökön és kisebb frissítéseken felül valami sokkal nagyobb hírt is tartogatnak.

Készül valami a For Honor háza táján. Az ingyenes hétvége és a jókora leárazások után a For Honor csapata a heti livestream keretei közt ejtett néhány szót a játék jövőjéről. Megemlítették, hogy hamarosan érkezik még néhány új hős és egy-két új pálya is, de beszéltek egy jókora, titokzatos bejelentésről is, amelyet a jelentőségéből adódóan még nem fedhettek fel - egyenesen az E3-ra viszik azt.

Nincs kizárva persze, hogy egy folytatás miatt kerülgetik így a kását, de mi valószínűbbnek tartjuk, hogy inkább egy nagyobb kiegészítőcsomagra, vagy egy folyamatos frissítéseket hozó roadmapre kell számítani. Mindenesetre jó látni, hogy a Ubisoft hosszabb távra tervez a többjátékos címeivel.

Azt tehát, hogy mit hoz a jövő a For Honor számára, legkésőbb június 11-én, a Ubisoft E3-as konferenciáján megtudhatjuk. Ha lemaradtatok a For Honor ingyenes hétvégéjéről, de szeretnétek páncélt ölteni, akkor május 15-ig elég mély leárazással tehetitek meg.

2.
2.
biohazard rex
#1: Az összes verekedős játékot lenyomják eladások és játékos bázis szempontjából, de biztosan az :)
1.
1.
Neo1989
Ez a játék 1 bukás, de ők tudják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...