Találkozik az Attack on Titan és a TERA

  • Írta: szlav
  • 2018. május 6.
  • Letöltés
Link másolása
A híres manga- és animesorozat a Bluehole MMORPG-jében köszön vissza legközelebb. A free-to-play játék online boltjában hamarosan elérhető lesz egy rakás új öltözet, így egy Titánnal szemben állva sem kell szégyenlősnek lennünk.

Előző hónapban jelent meg Xbox One-on és PlayStation 4-en is a nagy sikereknek örvendő TERA. Ennek ellenére ez a hír sajnos csak a PC-s játékosok számára releváns, ugyanis csak a számítógépes shopban lesznek elérhetőek az Attack on Titan által inspirált felszerelések.

A Kodansha képregénykiadó és a manga atyja, Hajime Isayama összefogott a TERA-s srácokkal, így jöhetett létre ez a keresztpromóció. Május 15-én élesedik az a frissítés az MMO-ban, amely az új ruhadarabokkal bővíti a játék fizetős boltját. Ugyan pontos árakat még nem közöltek, azt már lehet tudni, hogy egy igen limitált lehetőségről van szó - a ruhák ugyanis csak a hónap végéig lesznek elérhetőek.

 

Azért egy kissé csúnya dolognak érezzük, hogy a sok új konzolos játékos lemarad ezekről a felszerelésekről, de végtére is csak fizetős kozmetikai cuccokról van szó, így olyan sok lényegi tartalomról nem kell lemondaniuk. 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...