Smoke and Sacrifice - ne hagyd kihunyni a lángot!

  • Írta: szlav
  • 2018. május 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy anya, aki feláldozta a gyermekét, egy társadalom, akik eltitkolják az igazságot, és egy világ, melynek sötétjében kegyetlen szörnyek leselkednek. Ez a Solar Sail Games túlélő-szerepjátéka, a Smoke and Sacrifice.

Május 31-én érkezik PC-re és Nintendo Switch-re a Smoke and Sacrifice. Ennek apropóján a játékért felelős Solar Sail Games kidobott egy előpzetest és néhány ízelítő képet. A Smoke and Sacrifice kétdimenziós fantasy világa gyönyörűen festett és színes, de mégis veszélyekkel teli, s sokszor nyomasztó.

Sachi lesz a főszereplőnk, aki hátat fordít az eddigi életének, hogy az elvesztett gyermeke nyomába eredjen, s fényt derítsen a népe sötét titkaira. Nem egy átlagos craftolós túlélőjátékról van szó, a hangsúly itt ugyanis Sachi személyes történetére helyeződik. Minél mélyebbre merészkedünk a világ rejtett zugaiban, annál különösebb ellenfelekkel találkozhatunk, s közben lépésről-lépésre közelebb kerülünk a gyermekünket övező rejtély kulcsához.

Ugyan egyelőre csak PC-n és Switch-en próbálhatjuk majd ki a Smoke and Sacrificet, tervben van az Xbox One-os és PlayStation 4-es megjelenés is - ha minden jól megy, akkor még idén befut ezekre a platformokra is. A játék 25 dolláros áron lesz kapható, melyből az első két hét folyamán 20 százalékot lefaraghattok.

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...