E3 2018: Black Ops 4 - az expón zombizhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 8.
  • Teaser
Link másolása
A címén kívül még nem sok konkrét részletet árult el az Activision a Call of Duty: Black Ops 4-ről, a minap azonban megerősítést nyert, hogy a zombimód sem maradhat ki a Treyarch shooteréből. A lepellerántásra az E3-on kerül sor.

Azt már tudjuk, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 május 17-én mutatkozik be a nagyközönség előtt. A jelek szerint a játékban csak kompetitív és kooperatív mód lesz, single kampány a korábbi pletykák alapján nem.

Mi a helyzet a zombimóddal? Természetesen ez az idei részből sem maradhat ki - ezt az E3 hivatalos Twitter-csatornája erősítette meg. A kooperatív örömökre épülő hordamódról az E3Coliseum keretében rántja le a leplet a Treyarch.

Az utóbbi hetekben rengeteg szóbeszéd kelt szárnyra a játékról. Úgy tűnik, a battle royale-mód sem hiányozhat a Black Ops 4-ből, illetve visszatér a Pick 10-rendszer, ahogyan a perkök és a scorestreakek is.

3.
3.
Duken
#2: Komplett sztorit kihagynak? Ne b.ssz!!! Szeretek multizni codban, de mindig is a sztori miatt vettem meg. Sztoriorientált játékokat szeretem,multis mókának pedig a Fortnite ,The Division, Overwatch pörög nálam. Akkor ez a része nálam felejtős!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...