E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
#21: Akkor is hasonlókat irtál mikor a Crash trilogy volt pletykálva más platformokra és lám csak ki tévedett. Mondjuk ott elég vicces is volt a vergődésed hogy azok a jogok márpedig a sonynál / naughty dognál vannak és soha nem lesz ugyse másra. Fail
#20
#14: Elnezesedet kérem erről lemaradtam .
#19
#18: Oké jogos! Részemről nincs harag, és örülök mert egyébként bírlak. Mások vagyunk, Te inkább az eszeddel gondolkozól, én meg a szívemmel. Persze mindkettő szükséges az emberi élethez. A csőlátás nálam inkább provokáció, direkt esek át szélsőségbe hátha a fanboyok kapcsolnak de nem neked szól. Ez a baj a nettel kurvára félreérthető tud lenni. Legalább veled meg lehet beszélni a dolgokat, ilyen szempontból tényleg racionálisabb vagy mint az átlag, de befejeztem nem nyalom továgbb a pofidat! :D
#17
Hab
#8: Itt te kezdted a provokálást.


Amúgy szerintem PC-re is ki fog jönni a remake egy idő után.
#16
#9: Szóval rózsaszínűnek látom a világot és közben kétszínű vagyok? Az ok okozati felismerésedet még gyakorolhatod. Mi legyek naív vagy kétszínű? Döntsd el de a kettő együtt nem megy. Persze nem muszáj hogy hibákat vagdossuk egymás fejéhez. Hidd el én is tudnék szemezgetni online aranyköpéseidből de nem teszem. Tudod nem ragadok le a hülyeségnél hanem a jó meglátásaidat is észreveszem. Ok provokáltalak, mert bicskanyitogató tud lenni a stílusod arrogáns és nagyképű.(meg hogy a "kétszínűségem" félretéve öszintén szólva szarul esett a múltkori beszólásod) De ha ezeken túllátunk nagyon is jó meglátásaid vannak és tipikussan az a személyiség vagy(már amit neten le lehet szűrni) aki bár morci tud lenni de igazából nagy szíve van.
#15
#14: Nagy gondok lehetnek akkor.
#14
#2: "Square Enix abandoned all of CyberConnect 2’s work on FFVII Remake and started fresh..."
#12
Avengers játékról lenne jó ha lenne valami. Amúgy felvételről élőben :D
#11
#10: Pedig minden személyeskedés nélkül, de spammelsz, értjük hogy konzolos vagy nem kell az arcunkba tolnod minden hírnél.
#8
#6: Tudod sokan megbántottak már az életben 38 vagyok, voltak rosszakaróim is de soha, soha nem engedtem meg a szívemnek hogy gyűlöljön, hogy a másik embert akit személyessen ismerek lenézzem azért mert esetleg megsértett vagy lenézett engem. Hisz ember a saját gondjával bajával. Internet az más itt nem lehet megbántani senkit mert senki sem ismeri a másikat. Legfeljebb azt lehet megsérteteni neten aki idegileg gyenge, valamilyen gyermekori traumában szenved stb. Ezért furcsa számomra hogy teljesen váratlanul olyan kirohanásaid vannak ami egészségtelen. A gyűlőlködés megbetegít, másokat ha lenézel az nem tesz jobbá csak elvakít.
#7
#5: Olyan fontos odaírni hogy még egy ütős ps exkluzív? Szerinted degeneráltak vannak itt akik képtelenek ezt a cikkből leszűrni? Nem kell ám állandóan spammalni.