Launch traileren a Shadow of War legújabb DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2018. május 9.
  • Videó
Link másolása
Mától megvásárolható a Middle-earth: Shadow of War legfrissebb kiegészítő csomagja, a Desolation of Mordor. Ezúttal Baranor kapitányként harcolhatunk az orkokkal, de Lithlad homokdűnéi sok egyéb veszélyt is tartogatnak.

Előzetest kapott a Shadow of War utolsó sztori DLC-je, a Desolation of Mordor. Alig egy hete már felvezettük Baranor történetét, a csomag azonban a vártnál egy picivel korábban érkezett meg. Minas Ithil kapitánya tehát mától is ellátogathat Lithlad sivatagába, és halandóság ide vagy oda, a veterán harcos tartogat néhány trükköt a tarsolyában!

Ugyan Talionnal ellentétben Baranor nem rendelkezik a tündekirály erejével, de mindig van nála néhány kütyü (többek közt egy elég menő siklóernyő is), melyek bármely helyzetben segítenek kimászni a pácból. Szüksége is lesz ezekre a messzi keleten, ugyanis a klasszikus tolkien-i ellenfelek mellett óriási homokférgek és ezekhez hasonló bestiák járják a vidéket.

A hatalmas Shindrâm-erőd meghódítása mellett lesz még más tennivalónk is. Egy saját zsoldoshadsereg felállításával mutathatunk be Szauron bandájának, s mindeközben összegyűjthetünk egy rakás elveszettnek hitt Númenori ereklyét is.

A szezonbérlet tulajdonosai már most is kipróbálhatják az új történetet, de a Desolation of Mordor természetesen külön is megvásárolható. Nem standalone DLC-ről van szó, így szükségünk lesz az alapjátékra is a futtatáshoz.

1.
1.
RangerFox
Meghozta a kedvem a játékhoz, de az előző részének se, és ennek a résznek az első, Galadrieles dlc-je se lett valami jó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...