Ingyen behúzhatod a The Flame in the Floodot

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 11.
  • Akció
Link másolása
Mára is jutott egy ingyenes játék! A Humble Store jóvoltából a The Molasses Flood felülnézetes túlélőjátékát töltheted le térítésmentesen május 12-ig. Egy árvízzel sújtott környezetben kell életben maradnunk benne.

Az Oddworld: Abe's Oddysee után még egy ingyenes játékkal gazdagodhatunk ezekben a napokban. Ezúttal a Humble Store volt adakozókedvében: holnapig, azaz május 12-ig bárki  letöltheti a The Flame in the Floodot, ami örökre a miénk marad.

A játékban egy apró szigetekkel taglalt árvízi környezetbe csöppenünk szerethető hősnőnkkel és annak kutyájával. Rövid úton belül élelmet kell találnunk, de az erőforrások szűkösek, így folyamatosan mozgásban kell lennünk csónakunkkal. A történetet nem rágják a szádba az egykori BioShock-fejlesztők, itt maga a világ mesél a szomorú múltról. Néha kicsit frusztráló, mert könnyen fűbe haraphatunk, de ettől még vannak gyönyörű pillanatai is a játéknak.

Szóval irány a Humbe Store! Tedd a kosaradba a játékot, és zongorázd végig a vásárlást - a fizetésnél nem von le pénzt a rendszer. Pár perc múlva e-mailben kapod meg a The Flame in the Flood steames kulcsát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...