Új írók a Netflix-féle The Witcher-sorozat fedélzetén

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyon várjuk már az élőszereplős The Witcher-sorozatot, ezért igyekszünk minden fejleményről beszámolni nektek. A szószátyár showrunner, Lauren S. Hissrich szerint még több író csatlakozott a projekthez.

Szépen alakul a Netflix The Witcher-sorozata, holott még egy képkockát sem forgattak belőle. A showrunner, Lauren S. Hissrich ezúttal sem tudott parancsolni a szájának, újabb részleteket árult el a közelgő adaptációról.

A hölgy szerint az írói szoba kitárta a kapuit, és még több forgatókönyvíró szerződött a projekthez. Azt tudjuk, hogy Hissrish írta a pilotot, de mi a helyzet a további epizódokkal? Ns, Jenny Klein is aláírt már a The Witcherhez, ő a Jessica Jones- és a Daredevil-szériákat jegyzi (szintén a Netflixnél), de ott lesz még Sneha Koorse (The Americans, Constantine) és Beau DeMayo (The Originals) is. Magyarán igazi veteránokkal lesz dolgunk.

Ezt az írói csapatot Hissrich szinte már a családjának tekinti, de azt is megemlítette, hogy Ríviai Geralt kalandján több száz fő dolgozik keményen. A hölgy szerint az új írók már átrágták magukat a Vaják-könyveken, szóval van már elképzelésük Sapkowski világáról.

Egy adott epizódot egyetlen író fog papírra vetni, így az egyéni történetvezetésnek is teret engednek. Hissrich emellett újra megerősítette, hogy a TV-sorozatnak nem lesz köze a CD Projekt RED játéksorozatához. A nyolc epizódból álló első évad az eredeti könyveket veszi alapul.

Legkorábban 2020-ban tűzhetik műsorra a szériát.

4.
4.
Cloudbreaker
Meglepően jó hír, hogy a könyveket veszik alapul! Briliánsak a Witcher játékok de azért a regényeknek és a novelláknak van egy egyedi, saját hangulata
3.
3.
hadzsime
#2: Tényleg szörnyű, hogy mindent megfertőz ez a marhaság. Remélem Geraltot kapunk és nem Gary-t, a metroszexuális gyümölcstörtát.
2.
2.
zoli12i
Jaj, csak annyi kívánságom van, hogy ne vigyék el ebbe a gender, pc baromságba.
Witcher az legyen Witcher. Pont. Minden karakter úgy vegyenek át, ahogy a könyvben vannak.
1.
1.
mephi
Pont most hagytam a Gwentet, öröm ilyen cikkeket olvasni :)
Remélem a filmek még inkább hozzáadnak a Witcher univerzumhoz, nagyon drukkolok, hogy minőségi anyagot tegyenek le a filmkészítői.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...