Június végén kerül ismét polcokra a NES Mini

  • Írta: szlav
  • 2018. május 14.
  • Hardver
Link másolása
A hatalmas érdeklődésnek, de annál szűkösebb raktárkészletnek örvendő NES Classic Edition hamarosan ismét világszerte kapható lesz. A SNES Classicra pályázókat sem hagyja cserben a Nintendo.

A 2016 novemberében piacra dobott Nintendo Classic Mini egy elég váratlan kezdeményezés volt a japán cég részéről, az azonban még ennél is váratlanabb volt, hogy milyen gyorsan elkapkodták az apró konzolokat. Az Egyesült Államokban a legtöbb helyen még a premier előtt megrendelték az összes példányt és hazánkban sem volt sokkal jobb a helyzet - ennél pedig csak az volt rosszabb hír, hogy a Nintendo hirtelen leállította a NES Mini gyártását.

Szerencsére azonban a kiotóiak ismét boltokba küldik a parányi dobozkát, az amerikai polcokra már június 29-én megérkezik a 30 NES-játékot emuláló konzol. Reméljük, hogy hazánkba is eljut majd a készlet egy része, de a legrosszabb esetben is végre normális áron, s belátható időn belül rendelhetjük majd meg azt külföldről.

A bejelentéssel egyetemben a Nintendo azt is megerősítette, hogy a SNES Mini készletei is biztosan kitartanak majd az év végéig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...