Hivatalosan is bemutatkozott a Rage 2

A délelőtti szivárgás után a Bethesda hivatalosan is lerántotta a leplet a Rage folytatásáról. Konkrét infóból egyelőre csak kevés áll rendelkezésünkre, az első gameplay videót holnap mutatja be a kiadó.

Ma délelőtt idő előtt kiszivárgott az egyébként napok óta pletykált Rage-folytatás első marketinganyaga, és most a Bethesda hivatalosan is elérhetővé tette a játék bemutatkozó videóját. A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő második rész megtartja a Mad Max-hangulatot, de mintha egy kicsit komolytalanabb hangvételt ütne meg a folytatás, és a Borderlands stílusjegyei is beköszönnek.

Először a ResetEra fórumozói találtak rá a hivatalos weboldal footerében, majd a cím hivatalos Twitter-csatornája is megerősítette, hogy a játék fejlesztésében a legutóbbi Mad Max-adaptációt is jegyző Avalanche Studios is közreműködik, mellettük pedig az id Software is visszatér.

A szájt egyébként "valódi open world FPS-élményt ígér, ahol bárhová elmehetünk, bármire lőhetünk, és mindent felrobbanthatunk".

A Bethesda emellett megerősítette, hogy holnap az első részleteket is ismertetik, illetve a legelső játékmenet-ízelítőt is aznap mutatják be.

43 komment - szólj hozzá!