Hivatalosan is bemutatkozott a Rage 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A délelőtti szivárgás után a Bethesda hivatalosan is lerántotta a leplet a Rage folytatásáról. Konkrét infóból egyelőre csak kevés áll rendelkezésünkre, az első gameplay videót holnap mutatja be a kiadó.

Ma délelőtt idő előtt kiszivárgott az egyébként napok óta pletykált Rage-folytatás első marketinganyaga, és most a Bethesda hivatalosan is elérhetővé tette a játék bemutatkozó videóját. A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő második rész megtartja a Mad Max-hangulatot, de mintha egy kicsit komolytalanabb hangvételt ütne meg a folytatás, és a Borderlands stílusjegyei is beköszönnek.

Először a ResetEra fórumozói találtak rá a hivatalos weboldal footerében, majd a cím hivatalos Twitter-csatornája is megerősítette, hogy a játék fejlesztésében a legutóbbi Mad Max-adaptációt is jegyző Avalanche Studios is közreműködik, mellettük pedig az id Software is visszatér.

A szájt egyébként "valódi open world FPS-élményt ígér, ahol bárhová elmehetünk, bármire lőhetünk, és mindent felrobbanthatunk".

A Bethesda emellett megerősítette, hogy holnap az első részleteket is ismertetik, illetve a legelső játékmenet-ízelítőt is aznap mutatják be.

43.
43.
hadzsime
#42: A butítással egyetértek, de a Fallout 4-ben nem voltak ilyen polkorrekt marhaságok, szóval nem hiszem, hogy amiatt aggódnod kellene.
42.
42.
br1Koo
#41: Örülök, hogy segíthettem átlátni.
41.
41.
Duken
#40: Hát látom van baj...
40.
40.
br1Koo
#11: Kezdhetsz félni, mert bizony ilyen idióta faszság lesz a játék is. ;) A Fallout 4 trailerei még komolyabbak is voltak ennél és lám egy idióta vidámparkot csináltak egy olyan franchize-ból aminek az első részétől a hideg futkosott a hátamon. A Rage-nél is ugyan ez lesz a helyzet.. Csinálnak egy buta casual lövöldét gyerekeknek, az idősebbek meg el fognak aludni azokon a játékmechanikai húzásokon amiket 10 éve kapnak AAA címektől a képükbe, "annak úgy kell" lennie címszón.
Becsületes ipari termék lesz, tele gender politikával, anti-rasszizmussal, homoszexuális büszkeséggel, amolyan limonádé arcade stílusban, mélyebb történet vezetéstől, gondolatoktól nagyon-nagyon messzire kalibrálva.
Kár hogy azoknál van pénz ekkora projectekre, akiknek már semmit nem kell bizonyítani, csak a nyugati steril, embereket elidegenítő marketing biznisznek megfelelni.
37.
37.
hadzsime
#35: Ez olyan mintha a Mad Maxet megbaszta volna egy szivárvány.
36.
36.
Mr.Dead
#35: Na ebből ennyi elég is volt, kb semmiben nem hasonlít az első részhez a játékmenet.
35.
35.
crytek
Megérkezett a gameplay

https://youtu.be/oX_Vt1aiaT4
30.
30.
zsocc-nrg
Mi a baja mindenkinek a trailerrel? :D ezek szerint velem van a gond mert nekem nagyon bejött és átadta a Rage-hangulatot (bár tény hogy régen játszottam már az első résszel szóval lehet rosszul emlékszem...)
29.
29.
Bnecne
#6: Nekem is a Borderlands jutott eszembe róla
27.
27.
Kelan
Az első rész csak a szokásos optimalizálatlan bughalmazként érkezett. Eltelt vagy fél év mire játszható lett. Viszont akkor remek játék lett belőle sztm.
25.
25.
Extol
Reméljük hogy legalább fele olyan jó lesz a start mint az elődjéé
24.
24.
piskóta
Maga a videó qrva jó a zenével együtt, de én is csak remélni tudom, hogy nem ezen az agyatlan pörgős vonalon folytatják majd. Bár azért jó látni, hogy a bumeráng visszatér (mármint a játékba).
23.
23.
kastorhun
#14: Ha jól tudom akkor a Borderlands azért lett Cell Shaded és komolytalan mert az is olyasminek készült eleinte mint a Rage, és a Borderlands készítői észre vették hogy túlságosan is hasonlóak és ezért a fejlesztés utolsó éveibe változtattak rajta.
https://www.youtube.com/watch?v=SuINXE5vJIY
22.
22.
#21: A videóról egyébként azok a fiatal, volt osztálytársaim jutnak eszembe, akik úgy építettek filmes karriert, hogy hasonló fos-punk öltözékbe bújva elhagyott gyártelepeken ontották egymásból a művért, fröccsöntött bazári jelmezben és ezüstre festett Nerf-el adták be a headshot-ot 150 méterről, nagy sikolyt hozzátoldva.

Egy szó mint száz, ha a holnapi gameplay ilyen lesz, akkor a Bethesdát én beperelem.
21.
21.
markoci555
a teljes videó ugyan olyan **** mint a kisvideó és képek, a remény hal meg utoljára, de már kezdem is elásni a játékot...
nekem bejött az elsőben a kissé zártsága, linearitása, ha borderlandsra vágyik az emeber, akkor azt játszik, és már mad max játék is van, ne másolják, hanem az elsőre építsenek!!!
20.
20.
#19: Holnap jön a gameplay.
Az majd jóval többet elárul.

De Drazhar kell egyetértsek, én is egy hibridet várok.
Manapság ez a divat, ehhez igazodnak, ennyi.
19.
19.
Duken
#18: Ha a Borderlands-re fog hajazni az nem baj. Persze más ha van humor egy játékban vagy ha elidiótáskodják. Remélem nem mmo br lesz mert akkor tényleg felejtős de a Bethesda is azt nyilatkozta mostanában amit a sony hogy prioritás élveznek náluk az egyjátékos sztoriorientál játékok. Csak nem adnak ki egy ilyen nyilatkozat után egy mmo-t vagy battle royalt.
18.
18.
Drazhar
#17: Persze, nyilván holnap előrébb leszünk, de sajnos a tréler alapján egy mmo-hibridszerű dolgot várok, mindenkinek majd neon-punkhaj, meg szegecsek, stb, és akkor lehet egymást csépelni. Sőt, akár BR-mód sem kizárt.
Nagyon meglepődnék, ha ez után az előzetes után valami komoly mondanivalós, "felnőtt" játék készülne - inkább az agyatlan/pure-fun vonat lesz az amire felült a készítő brigád.
17.
17.
Duken
#14: A potenciál megvolt benne, én ezért vagyok kíváncs a holnapi gameplayre.
16.
16.
Duken
Én nem értem, tényleg ennyire elvesztették az emberek manapság a humorérzéküket hogy egy élőszereplős trailerbe is beleáállnak?...Nálam anno a Rage nagy kedvenc volt de csak a gameplay és a világa miatt azok kiemelkedőek de a többi átlagos benne. A sztori, a karakterünk, a plot a történet felépítése, rossz a vége meg össze lett csapva. Hatalmas potenciál volt pedig benne a tier1 játékmenet miatt. Szóval nem csodálkozok hogy megint szerencsét próbálnak. Ha kapunk egy jó sztorit hozzá értelmes narratívát, akkor az év legnagyobb meglepetése is lehet akár a többi nagy cím mellett amik idén jelentek, jelennek meg.(GoW, Spiderman, RDR2) Megosztó volt az első része de semmiképp sem átlagos, nagyon jó elemek mellett szarok is voltak, de a világa és a játékmenet engem bőven kárpótolt. Mind a mai napig nem csináltak olyan realisztikus sebzés animációt mint a Rage-ben. Remélem a második részben visszahozzák:)
14.
14.
Drazhar
A feléig bírtam a videót. Mostanában ez valami recept lehet, hogyha nem jól hoz az adott széria akkor fejeljük meg ezzel az agyament élmény+vizuál kettősével.

Továbbá én az elsőt sem tartom többre egy teljesen közepes címnél, ami már akkor is csak egy Borderlands-copynak tűnt. Most persze hirtelen előkerült az a hangos kisebbség, aki szerint fúdemekkorajójáték volt.
13.
13.
lesik20
Anno az Első Rage-t picit hasonlitották Mad Max világához.

Ez is kb ugyanaz az a szint csak LSD-n :D Ez nem negativként mondom
12.
12.
zsocc-nrg
#10: Marha jó játék volt, én minden percét élveztem. Persze egy kicsit rövid de a hangulata kárpótolt :) De kinek mi, én azért ajánlom hogy próbáld ki.
11.
11.
Na baszki...

Az első része bejött a játéknak, de ezt a trailert megnézve inkább reboot-nak tűnik. Sztoriban, szettingben meg mindenben. Meg ebben a trailerben minden rossz. A zene, a kép és a hangulat is, ha a Rage-ről beszélünk.

Jesszus, remélem csak a trailert baszták el ennyire és ez nem ilyen lesz.
10.
10.
Macifasz
Lehet az én emlékezetem ködös, de az első rész nem bukott meg anyagilag? Plusz mind a kritikusok, mind a játékosok többsége is maximum közepes játéknak titulálta...így végképp nem értem, még is mire fel a folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...