Hivatalosan is bemutatkozott a Rage 2

A délelőtti szivárgás után a Bethesda hivatalosan is lerántotta a leplet a Rage folytatásáról. Konkrét infóból egyelőre csak kevés áll rendelkezésünkre, az első gameplay videót holnap mutatja be a kiadó.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#43
#42: A butítással egyetértek, de a Fallout 4-ben nem voltak ilyen polkorrekt marhaságok, szóval nem hiszem, hogy amiatt aggódnod kellene.
#42
#41: Örülök, hogy segíthettem átlátni.
#41
#40: Hát látom van baj...
#40
#11: Kezdhetsz félni, mert bizony ilyen idióta faszság lesz a játék is. ;) A Fallout 4 trailerei még komolyabbak is voltak ennél és lám egy idióta vidámparkot csináltak egy olyan franchize-ból aminek az első részétől a hideg futkosott a hátamon. A Rage-nél is ugyan ez lesz a helyzet.. Csinálnak egy buta casual lövöldét gyerekeknek, az idősebbek meg el fognak aludni azokon a játékmechanikai húzásokon amiket 10 éve kapnak AAA címektől a képükbe, "annak úgy kell" lennie címszón.
Becsületes ipari termék lesz, tele gender politikával, anti-rasszizmussal, homoszexuális büszkeséggel, amolyan limonádé arcade stílusban, mélyebb történet vezetéstől, gondolatoktól nagyon-nagyon messzire kalibrálva.
Kár hogy azoknál van pénz ekkora projectekre, akiknek már semmit nem kell bizonyítani, csak a nyugati steril, embereket elidegenítő marketing biznisznek megfelelni.
#38
#28: Egy másodperc gameplayt nem láttál, de te már tudod, hogy szar lesz. Ok. Akkor légyszi a jövő heti ötöslottó nyerőszámokat, privátban. Köszi.
#37
#35: Ez olyan mintha a Mad Maxet megbaszta volna egy szivárvány.
#36
#35: Na ebből ennyi elég is volt, kb semmiben nem hasonlít az első részhez a játékmenet.
#35
Megérkezett a gameplay

https://youtu.be/oX_Vt1aiaT4
#34
#31: Megnezzuk es ha szar akkor felesleges volt ezt megcsinalni ;-)
#30
Mi a baja mindenkinek a trailerrel? :D ezek szerint velem van a gond mert nekem nagyon bejött és átadta a Rage-hangulatot (bár tény hogy régen játszottam már az első résszel szóval lehet rosszul emlékszem...)
#29
#6: Nekem is a Borderlands jutott eszembe róla
#27
Az első rész csak a szokásos optimalizálatlan bughalmazként érkezett. Eltelt vagy fél év mire játszható lett. Viszont akkor remek játék lett belőle sztm.
#25
Reméljük hogy legalább fele olyan jó lesz a start mint az elődjéé
#24
Maga a videó qrva jó a zenével együtt, de én is csak remélni tudom, hogy nem ezen az agyatlan pörgős vonalon folytatják majd. Bár azért jó látni, hogy a bumeráng visszatér (mármint a játékba).