Bezárja kapuit a Boss Key Productions

A stúdió alapítója, Cliff Bleszinski egy hivatalos közleményben bejelentette, hogy a LawBreakersszel nagyot bukó stúdiója, a Boss Key Productions végül nem fejezi be új játékát, és lehúzza a rolót.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
Törölt felhasználó
#13: Csak nem ertetted a lenyeget amit irtam, hogy a ketto nem egyforma, ennyi. Persze, csomo mindent elcsesztek, ezekben igazad van, de azert irtam a Battleborne-t is, mert semmi kozuk az OW-hez. Olyanokat hasonlitanak ami nem hasonlit, ezert van ez karos hatassal a tobbire, es nem egy ilyet lattam.
#11
Törölt felhasználó
#10: Biztos h ebben is van igazsag, de abban is amit en irtam, nezd csak meg a Battleborn-t ami egy coop lovolde + moba, erre OW-klon, nezd meg az akkori irasokat rola.
#10
#9: Nem lehet, hogy simán csak kurvára elbaszták a dolgot azzal, hogy nem tették ingyen játszhatóvá, amikor látták, hogy csak egy maréknyi embert érdekel annyira a játék, hogy fizessen is érte?
Gondolj a Fortnite-ra! Hol járna most az a cucc, ha a PUBG rekorddöntögetős időszakában úgy jöttek volna elő a játékkal, hogy ugyanannyi pénzt kértek volna érte, mint a listavezető játékért? Biztosan nem lenne olyan népszerű mint most.
Simán fennmaradhatott volna a LawBreakers, ha belátják, hogy a F2P és a totális kudarc között kell választaniuk.
#9
Törölt felhasználó
#4: Szerintem meg ott van a kutya elasva, hogy az osszes blizz-fanboy, boldog boldogtalan es a jateksajto is MINDENT mindig az Overwatch-hoz hasonlit, barmit csinalsz, ha hos van benne az OW, istenem hany wowos embert halottam aki eleteben nem latott meg fps-t, de ow az isten, es minden mas, meg ami elotte volt az is OW copy. Valojaban a fasz se akarna versenyezni vele, van akinek nem jon be az hagy jatszon mar masfele designos jatekkal, de neeem, nem lehet mert ow-copy! Szanalom!
#8
" Radical Heightsról pedig csak annyit mondott, hogy sajnos lekéstek a battle royale-őrületről, így végül ez a játékuk már biztosan nem készül el."

Jó reggelt Cliffy, ezt a játékot KÉSZ formában kellett volna kihozni még tavaly nyáron !
Hiába készülne el, a játéknak még jó 1 év kellene, addigra a BR is kifullad, s úgy járna vele, mint az arenashooter LawBreakerssel.
#7
Sajnálom, kegyetlen jó játék volt.
#5
#2: +1
#3
dehogynem vallottak kudarcot, egy pozitívum van így a végére, legalább belátták hogy a battle royale-ról lecsúsztak
#2
Nem is értem, hogy mit gondoltak ezzel a játékkal...
#1
Nem sajnálom ...egy multis shittel kevesebb