Xbox-kontroller fogyatékkal élőknek?

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 15.
  • Pletyka
Link másolása
Közeledik az E3, sűrűsödnek a kiállításra szánt bejelentésekkel kapcsolatos pletykák is, amelyek közül mindig a Microsoftot érintőek a legizgalmasabbak, hiszen azok mindig beteljesülnek. A redmondiak állítólag új kontrolleren dolgoznak.

Felbukkant a Twitteren egy promóciós kép, ami arról tanuskodik, hogy a Microsoft az idei E3-on bemutat egy olyan Xbox One-kontrollert, amit kifejezetten fogyatékkal élők számára terveznek. Ezt a WindowsCentralnak a redmondiak körében otthonosan mozgó Jez Corden is megerősítette.

A kontroller érdekessége, hogy két hatalmas, programozható A és B padból áll, de természetesen a fontosabb funkciógombok és a D-Pad is helyet kap majd a végső változaton. A fenti kép alapján jack-aljzat és USB-port is került a kiegészítőre, utóbbin keresztül programozható majd valószínűleg az eszköz.

102.
102.
kopic
seggeszki hol vagy ?! Neked ez pont tökéletes lesz.
99.
99.
LexerTheFirst
Hiába rágódtok itt az alap kontroller akkumulátorán, ha egy újról szól a cikk...
94.
94.
greenmelon
#90: Jó ez a demagóg duma, csak semmi köze ahhoz, amit írtam.
90.
90.
kamgecam
#84: Már miért lenne fszság? Sokat tanulhatnánk az őseinktől, pl hogy férfiként ne sírjunk infantilis módon minden szarság miatt mint a hisztis kurvák. Technológiailag fejlődünk, emberileg meg visszasatnyolunk.
88.
88.
kamgecam
#82: Persze ez személyes preferencia mégértem hogy Te nem szereted. Én azért játszok kábelessel mert kompetitív fps-ekkel is játszok ahol jó ha a reakció idő minél kevesebb, ezért nem a Nacont vettem ami wireless. Megyek is kábelt fektetni deadpool módra.
87.
87.
kamgecam
#84: Anno elemessek volta a kontrollerek.
86.
86.
Yanez
#84: Persze, ez igaz, de szerinted milyen időintervallumról van most szó?
84.
84.
greenmelon
#83: "Anno minden konzol kontrollere kábeles volt"

Anno az emberek barlangban éltek, meg vadászni kellett az élelemért. Folyamatosan fejlődő világban élünk, orbitális f*szság azzal jönni valakinek, hogy de hát régen milyen volt.
83.
83.
Yanez
#82: "Utálok kábelra rakott kontival játszani"

Ezt senkinél sem tudom megérteni, mivel ez egy olyan dolog, ami nem is finnyásság kérdése. Anno minden konzol kontrollere kábeles volt, s ha volt valami, ami bosszantó, az az, ha rövid volt a kábel. Ma ilyen problémák nincsenek. Én egy kb 7-8 méteres usb hosszabbítót használok a konnektorból és hát akárhogyan is töröm a koponyám, nem tudom felfogni mi bosszantó lehet azon, ha benne van a kábel vagy nincs, hiszen a játszás lényegét nem ez határozza meg. Még csak nem is zavaró.

Ha pl egy konzol tárhelyéről van szó, ami pl nem elég a játékoknak, azt megértem, ha valaki utálja, mert az bezavarhat az élménybe.
82.
82.
Ra1D3n
#81: Utálok kábelra rakott kontival játszani, a DS4-nél meg az akksi csere nem is egyszerű menet. X-nél a joyhoz veszek egy akksit és kész, instant-onban meg a konti szépen töltődik mikor nem játszok. Szerintem a DS4 szar, mert 4-6 óra alatt lemerül...
81.
81.
kamgecam
Az xbox one kontroller elemes? Mint anno 360 kontija? Mert akkor kibszott elavult. Ezt nem is tudtam, legalább az elite nem az nyugtassatok meg. Hát ez egy vicc bmeg hol élünk a 80as években? Mondjuk a ds4 se sokkal jobb a grip meg az olcsó anyaghasználat miatt, ezért használok Razer Raijut az krv jó kis konti! ;)
77.
77.
delphijos
Te jó ég, meg mindig megy a matek? Én full casual1ban nyomom , igy nézve a tapasztalatom:

PS: kb. 4-6 órát bír , de mivel én nem tudok egyszerre ennyit játszani , nekem még sose merült le játék közben.

Box: Nincs P&C Kit-em, enelop aksikkal használom ( 2 kontroller ) és ugyan nem mértem de nekem az n napi játékidőm mellett egy hétig simán bírja.

Azt az egyet én is kétlem hogy a P&C Kit-el 30 óra folyamatos játék menne, de nincs tapasztalatom.

SZERINTEM a box megoldása jobb. Főleg hogy eddigi tapasztalatom az hogy maga a kontroller is tartósabb, “masszívabb” cucc. Lehet hogy van benne költségcsökkentési törekvés, de én is jobban szeretem a cserélhető aksit. És ha minden kötél szakad box-nál még mindig ott az elem. N utalok úgy játszani hogy a kábelen lóg a kontroller.
73.
73.
Yanez
#70: De gyerek vagy te! Már csak hozzákellett volna írnod, hogy bíbíbí!
70.
70.
ADMlN
#67: Én se szólok bele, mikor te vitázol valami ordasnagy baromságról, szerintem ugyanez a jog megillet itt mindenkit.
68.
68.
Yanez
#67: Ez nem a 66-os kommentelőnek akart menni, hanem csak úgy.
67.
67.
Yanez
#66: Komolyan ekkora vitát kell kerekíteni egy jelentéktelen problémának??? Ha poltikai nézetekről szólna a "harc", még valahol megérteném...
66.
66.
Jóember nincs szükség cserélgetni ugyanúgy töltöd mint a buta fülesedet,de ott a lehetőség az általad választott akkura.Tudod telefonokba is választhatsz már nagyobb kapacitásút.De cserélgetős ceruza akkukat is használhatsz ami pont annyi idő mit töltőre dugni a szarodat.
62.
62.
ADMlN
#60: Várj, közben rájöttem, hogy az angol is gondot jelenthet, megtaláltam magyarul is:
Játék közbeni töltőkészlet
"Egyetlen töltéssel akár 30 óráig is használható"
61.
61.
A gyengébbek kedvéért az x kontroller pontosan ugyanúgy működik mint a ps csak épp az általad szabadon választott akkuval többszörös üzemidővel!Nem kell szakboltba vinni csere esetén bár kindzsal úrból kinézem mostmár.
48.
48.
Bnecne
#47: Mondjuk azért így se panaszkodhatok,de se a védőmatrica nem volta kontrolleren meg a gumi is kicsit kopott volt, szóval lehet letesztelték mielőtt elküldték volna. :P
47.
47.
kamgecam
#46: És nem adtak hozzá garit? A szemetek...
43.
43.
kamgecam
#42: Neked a büdös életben nem volt ds4-ed barátom!
40.
40.
LexerTheFirst
35.
35.
codehook
Elemes szazszor jobb szerintem is. Van kb 8 aksim mindig van feltoltve de ha nincs veletlen. Akkor ott van 350 ft ert 20db kodak elem mindig elfekvobe... ps en meg jatszok es szophatok azzal az egy meteres vezetekkel. De ha charge kitet akarnek az is kb 3000 e ft dokkokoval egyutt... mirol is beszelunk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...