Előzményjátékot kap a Bloodstained

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a klasszikus Castlevaniák szellemiségét megidéző Bloodstained: Ritual of the Night dátuma még nem ismert, a fejlesztők egy apró előzményjátékkal enyhítik a várakozást. A Bloodstained: Curse of the Moon a hónap végén jön.

Még szerencse, hogy a Konamitól való távozás után a Castevania producere, Koji Igarashi a maradt a kaptafánál, így visszatért metroidvaniát készíteni. A Bloodstained: Ritual of the Night nehéz szülés lesz, de az anyag talán idén megérkezhet végre.

Anno a Kickstarter-kampány egyik opcionális célja egy előzményjáték volt, amire össze is jött a pénz, a fejlesztők pedig nem tétlenkedtek, a Bloodstained: Curse of the Moon május 24-én landol a Steamen, PS4-en, Xbox One-on, 3DS-en, Switch-en és Vitán.

A prequelben négy játszható karaktert kapunk: Zangetsu karddal operál, Miriam ostorral, Alfred az alkímiában jártas, míg Gebel denevérré alakulhat. Minél több szövetségesre teszünk szert, a harc annál változatosabb lesz.

Ha az adománygyűjtés során átlagon felüli összeggel támogattad a projektet, a kódot ingyen elküldik a fejlesztők, mindenki másnak 10 dollárt kell leszurkolni érte.

1.
1.
kastorhun
Sokkal de sokkal jobbnak tűnik mint a Ritual of the Night .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...