Rage 2 - itt vannak az első ingame látnivalók

A Bethesda betartotta tegnapi ígéretét, befutott az Rage 2 első gameplay előzetese, illetve screenshotokból sem szenvedünk hiányt. Bárhová mehetünk, bármit lelőhetünk és a felrobbanthatunk a posztapokaliptikus FPS-ben.

A tegnapi élőszereplős teaser után megérkeztek az első ingame kedvcsinálók a Rage 2-ről. Egy olyan disztópikus világban járunk, ahol nincs törvény és rend, bárhová mehetünk, és bármit lelőhetünk vagy felrobbanthatunk. 2185-ben az emberiség száma visszaesett, könyörtelen és vérszomjas bandák járnak a nyílt utakon, zsarnoki csoportok küzdenek a dominanciáért.

A játékban Walkert, az utolsó Rangert irányítjuk, akinek még számít valamit a rend és a béke. Otthonodat kirabolták, ott hagytak meghalni, de nem adod fel, elhatározod, hogy leszámolsz a pusztaság gonosz bandáival. Ha odafigyelsz, szert tehetsz olyan cuccokra és technikákra, amelyekre szükséged lehet a küzdelem során, így egyszer és mindenkorra leszámolhatsz az elnyomókkal.

A Rage 2-t az id Software és az Avalanche Studios közösen rakja össze , így elmondásuk szerint lényegében egy "AAAAAA-s játékkal" lesz dolgunk, hiszen két "AAA-kategóriás fejlesztő" dolgozik rajta.

Fegyvereink fejleszthetőek lesznek, pusztító képességekkel és túlhajtással vértezhetjük fel őket. A brutális teherautóktól kezdve egészen a gyrokopterekig bármilyen járműbe bepattanhatunk, hogy gyorsabban szeljük át a senki földjét. A környék dominanciájáért számos frakció küzd, amelyek tömve vannak őrültekkel, mutánsokkal és vérszomjas szörnyekkel.

A bejárható terület hatalmas és változatos: buja dzsungelekben, fülledt mocsarakban és napsütötte sivatagokban fordulunk meg - a közöttük lévő átmenet zökkenőmentes lesz.

A Rage 2-re sajnos sokat kell várni: csak 2019 folyamán csaphatunk le rá PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

42 komment - szólj hozzá!