Rage 2 - itt vannak az első ingame látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 15.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda betartotta tegnapi ígéretét, befutott az Rage 2 első gameplay előzetese, illetve screenshotokból sem szenvedünk hiányt. Bárhová mehetünk, bármit lelőhetünk és a felrobbanthatunk a posztapokaliptikus FPS-ben.

A tegnapi élőszereplős teaser után megérkeztek az első ingame kedvcsinálók a Rage 2-ről. Egy olyan disztópikus világban járunk, ahol nincs törvény és rend, bárhová mehetünk, és bármit lelőhetünk vagy felrobbanthatunk. 2185-ben az emberiség száma visszaesett, könyörtelen és vérszomjas bandák járnak a nyílt utakon, zsarnoki csoportok küzdenek a dominanciáért.

A játékban Walkert, az utolsó Rangert irányítjuk, akinek még számít valamit a rend és a béke. Otthonodat kirabolták, ott hagytak meghalni, de nem adod fel, elhatározod, hogy leszámolsz a pusztaság gonosz bandáival. Ha odafigyelsz, szert tehetsz olyan cuccokra és technikákra, amelyekre szükséged lehet a küzdelem során, így egyszer és mindenkorra leszámolhatsz az elnyomókkal.

A Rage 2-t az id Software és az Avalanche Studios közösen rakja össze , így elmondásuk szerint lényegében egy "AAAAAA-s játékkal" lesz dolgunk, hiszen két "AAA-kategóriás fejlesztő" dolgozik rajta.

Fegyvereink fejleszthetőek lesznek, pusztító képességekkel és túlhajtással vértezhetjük fel őket. A brutális teherautóktól kezdve egészen a gyrokopterekig bármilyen járműbe bepattanhatunk, hogy gyorsabban szeljük át a senki földjét. A környék dominanciájáért számos frakció küzd, amelyek tömve vannak őrültekkel, mutánsokkal és vérszomjas szörnyekkel.

A bejárható terület hatalmas és változatos: buja dzsungelekben, fülledt mocsarakban és napsütötte sivatagokban fordulunk meg - a közöttük lévő átmenet zökkenőmentes lesz.

A Rage 2-re sajnos sokat kell várni: csak 2019 folyamán csaphatunk le rá PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

42.
42.
kamgecam
#41: Csodaországban élni? Annak pedig lenne értelme. :)
41.
41.
piskóta
#29: "Ne keressünk már értelmet benne könyörgöm!" - Miért ne? Mert akkor az már nem kapcsolna ki? Értelme mindennek kell, hogy legyen, s ez alól a videó játékok sem kivételek. Vannak játékosok akik akkor tudnak igazán kikapcsolódni, ha egy olyan game-vel játszanak, aminek (urambocsá') még értelme is van. És ettől még nem lesz egy sznob okoskodó idióta. Értem én, hogy mire gondolsz, de ettől még a logikának és értelemnek mindenhol helye van. Hacsak nem csodaországban él az ember.
37.
37.
kryszisz
#36: Uhh, én evidens módon azt hittem, hogy a Tech 6 fog futni alatta, de akkor nem...jól néz ki az engine, legalábbis Mad Max alatt szép volt, de ha jól tudom a Just Cause 3 pl. veszedelem rosszul futott PS4-en, javítsatok ki ha tévedek. Reménykedtem a fluid élményben, de így akkor viszont vannak kételyeim. Mindenesetre nálam így is bekerült a legjobban várt játékok közé, úgyhogy remélem nem lesznek technikai problémák:)
36.
36.
crytek
#35: RAGE 2 Will Be Powered By Avalanche Studios’ Apex Engine
35.
35.
Formula1fanatic
Elfelejtettem megkérdezni szerintetek ez alatt a Rage 2 alatt milyen motor futhat?
34.
34.
Formula1fanatic
Engem a killing floor 2 tud az utóbbi időben kihúzni a valóságból.Valaki rosszul lesz tőle, de most mit csináljak ez működik nálam :D
29.
29.
kamgecam
#26: Ha értelmet keresek azt a munkában, tanulásban, az egyetemen,továbbképzéseken, filózúfiában, teológiában, könyvolvasásban , keresem. Egy játéktól legyen bármilyen stílus, stratégia, rpg, puzzle, platformer, fps, hack and slash, azt várom el hogy kikapcsoljon. Persze az egy plusz ha tanulsága is van de akinél egy játéknál ez a fő prioritás az egy sznob okoskodó idióta. A Rage 2 eddig igazi brutál fun játékmenetel rendelkező gamenek tünik. Ne keresünk már értelmet benne könyörgöm!
28.
28.
Koppn
#22: Én úgy tudom, ez egy gyakori tévhit. Mintha a Checkpointba is mondták volna, hogy az egyik legjobban fogyó ID játék volt.
27.
27.
CitromH
#22: Nem csodálom. Ezer évig programozták, és mikor végre megjelent grafikai bugok tömegei jelentek meg, amit csak konfig file módosításokkal lehetett megoldani. Interneten keresgélve stb.
A hype túl nagy volt, és rengeteg embernek okozott csalódást a nagy John Carmack. Mindenki a tökéletest várta. Bár erre nem biztos, hogy jól emlékszem, de hatalmas gépigénye is volt, még abból az időből, ahol fejlesztgetni is kellett PC-t. :)

A játék maga szerintem nagyon jó lett, és nem is olyan rég ismét végigtoltam. Borderlandshez tényleg hasonlít, de annál sokkal élvezhetőbb/szebb.
26.
26.
#23: Vagy inkább más játék után, aminek értelme is van.
25.
25.
crytek
Na úgy néz ki lesz STALKER 2 is

https://www.stalker2.com/
24.
24.
kastorhun
#22: De attól még 1 bejáratott név, még ha nem is nagyon, de név.
Pont mint a Preynél, bukta lett még anno, ezért elővették és leporoltál, mivel legalább egy minimális neve volt.
23.
23.
kamgecam
Akinek ez nem tetszik azt javaslom hagyja a picsába a játékot és nézzen más hobbi után!
22.
22.
Macifasz
#21: Ez ok, de tudtommal a RAGE elég nagy anyagi bukta lett.
21.
21.
kastorhun
#20: Egy bejáratott névvel nagyobb eladást remélnek, pont mint a Preynél.
20.
20.
Macifasz
Hát emberek ez minden, csak nem RAGE. Ez egy Mad Max/Borderlands klón, RAGE név alatt eladva. Kb. annyi köze lesz az eredetihez, mint az új Preynek. Na jó, annál azért több. Persze még jól is elsülhet, ez a gameplay trailer pl. ezerszer biztatóbb, mint a tegnapi, élőszereplős, zöld hátteres foshalmaz, csak nem értem minek erőltették rá ezt a címet tekintve, hogy sok köze nincs hozzá.
19.
19.
markoci555
már nem a punkos idiótaság miatt aggódok, mert ahogy kinéz talán egy banda ismertetője lesz és lesznek normálisabb ellenségek mint az az erdős, de sokkal jobban aggaszt az egész játék maga, ami nem adja vissza az elsőt, a videó alapján, mik ezek a repkedések meg hentelde?

a teljesen nyitott világ, amitől előre tartottam, még nem feltétlen jelent rosszat, szóval azt majd meglátni hogy unalomba fulladást jelent, vagy tényleg megtöltik tartalommal, de mondom, mad max borderlands keveréknek tűnik, egy normális rage 2 helyett
17.
17.
Drazhar
#2: Ugyanerre gondoltam én is. Végül csak sikerült fullba nyomni, ahogyan azt a tegnapi videó sejtette. Érdekes a CoD-okban már mindenki után a vertikál harcot, meg jetpack, stb - itt ha jól látom köszöni ez a mechanika él és virul.
16.
16.
poweroll
#13: Háromszor vittem végig és végig mosolyogtam!
14.
14.
poweroll
Erről a gameplayől még nem lehet itélkezni! Elsőnek nem tünik ez olyan rossznak szerintem...az tény hogy a grafikával és a harcrendszerrel foglalkoztak ami jó pont.Azért remélem hogy ennél többet fog adni és nem fog egy agyatlan fps-be torkollani amit csak az effektek dobnak fel!Ja és hogy megmarad a FAT MAMAAA!!!!!
13.
13.
crytek
#12: Dehogy kell. A Borderlands egy unalmas fostenger. Rage-et akárhányszor végigviszem egy deka unalom jele nem jön elő.
12.
12.
Duken
Borderlands jó grafikával? KELL!!!
11.
11.
TDavid22
Az elozo is open world volt ha vissza emlekeztek... Szerintem jo lesz. En eddig meg nem csalodtam a bethesdaban es szerintem most sem fogok.
9.
9.
Rakottkrumpli
Nekem nagyon nem adja az első rész hangulatát, de majd kiderül. Ez még nem sok info. Egy masszívabb gameplayt várok.
8.
8.
Banderas
A Mad Maxel már bizonyitottak a srácok! Bethesda is jo kézbe adta a nevet. Szerintem ez uttán ők is a legg nagyobbak közé fognak tartozni, mint játékfejlesztők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...