Rage 2 - itt vannak az első ingame látnivalók

A Bethesda betartotta tegnapi ígéretét, befutott az Rage 2 első gameplay előzetese, illetve screenshotokból sem szenvedünk hiányt. Bárhová mehetünk, bármit lelőhetünk és a felrobbanthatunk a posztapokaliptikus FPS-ben.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#42
#41: Csodaországban élni? Annak pedig lenne értelme. :)
#41
#29: "Ne keressünk már értelmet benne könyörgöm!" - Miért ne? Mert akkor az már nem kapcsolna ki? Értelme mindennek kell, hogy legyen, s ez alól a videó játékok sem kivételek. Vannak játékosok akik akkor tudnak igazán kikapcsolódni, ha egy olyan game-vel játszanak, aminek (urambocsá') még értelme is van. És ettől még nem lesz egy sznob okoskodó idióta. Értem én, hogy mire gondolsz, de ettől még a logikának és értelemnek mindenhol helye van. Hacsak nem csodaországban él az ember.
#40
#38: Biztos szivinkfartust kaptam volna. Azért durva hogy ilyen megtörténhet főleg miután már rutinból vezetünk és akkor jön egy ilyen váratlan dolog. Az is tönkretehetett volna egy életre ha halálra gázolsz valakit még ha önhibádon kívül is! No legalább lett új autód! :)
#39
#38: Szerencsére nem történt sérülésed csak a kocsi az régi leharcolt volt hogy ilyen történt? 2 napja velem is történt nem ennyire csak símán meghúzták amikor az ovi előtt álltam reggel.
#37
#36: Uhh, én evidens módon azt hittem, hogy a Tech 6 fog futni alatta, de akkor nem...jól néz ki az engine, legalábbis Mad Max alatt szép volt, de ha jól tudom a Just Cause 3 pl. veszedelem rosszul futott PS4-en, javítsatok ki ha tévedek. Reménykedtem a fluid élményben, de így akkor viszont vannak kételyeim. Mindenesetre nálam így is bekerült a legjobban várt játékok közé, úgyhogy remélem nem lesznek technikai problémák:)
#36
#35: RAGE 2 Will Be Powered By Avalanche Studios’ Apex Engine
#35
Elfelejtettem megkérdezni szerintetek ez alatt a Rage 2 alatt milyen motor futhat?
#34
Engem a killing floor 2 tud az utóbbi időben kihúzni a valóságból.Valaki rosszul lesz tőle, de most mit csináljak ez működik nálam :D
#33
#32: Az durva, akkor újászülettél gondolom. Ilyenkor egyből jobban értékeljük az életet. Hogy történt a baleset?
#31
#30: Abszolút! Nem azt mondom hogy mindig de néha egészséges kikapcsólni. Egyébként olvastam valahol hogy akik idős korukban is játszanak, tök mindegy mivel, reflex alapú agyatlan fps, tps, stb. azok szellemileg frissebbek maradnak.
#29
#26: Ha értelmet keresek azt a munkában, tanulásban, az egyetemen,továbbképzéseken, filózúfiában, teológiában, könyvolvasásban , keresem. Egy játéktól legyen bármilyen stílus, stratégia, rpg, puzzle, platformer, fps, hack and slash, azt várom el hogy kikapcsoljon. Persze az egy plusz ha tanulsága is van de akinél egy játéknál ez a fő prioritás az egy sznob okoskodó idióta. A Rage 2 eddig igazi brutál fun játékmenetel rendelkező gamenek tünik. Ne keresünk már értelmet benne könyörgöm!
#28
#22: Én úgy tudom, ez egy gyakori tévhit. Mintha a Checkpointba is mondták volna, hogy az egyik legjobban fogyó ID játék volt.
#27
#22: Nem csodálom. Ezer évig programozták, és mikor végre megjelent grafikai bugok tömegei jelentek meg, amit csak konfig file módosításokkal lehetett megoldani. Interneten keresgélve stb.
A hype túl nagy volt, és rengeteg embernek okozott csalódást a nagy John Carmack. Mindenki a tökéletest várta. Bár erre nem biztos, hogy jól emlékszem, de hatalmas gépigénye is volt, még abból az időből, ahol fejlesztgetni is kellett PC-t. :)

A játék maga szerintem nagyon jó lett, és nem is olyan rég ismét végigtoltam. Borderlandshez tényleg hasonlít, de annál sokkal élvezhetőbb/szebb.
#26
#23: Vagy inkább más játék után, aminek értelme is van.
#25
Na úgy néz ki lesz STALKER 2 is

https://www.stalker2.com/
#24
#22: De attól még 1 bejáratott név, még ha nem is nagyon, de név.
Pont mint a Preynél, bukta lett még anno, ezért elővették és leporoltál, mivel legalább egy minimális neve volt.
#23
Akinek ez nem tetszik azt javaslom hagyja a picsába a játékot és nézzen más hobbi után!