Csúszik a Skull & Bones megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 18.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

A francia kiadó a március 31-én véget ért pénzügyi évben összesen 1,731 milliárd euró bevételt ért el, ami 18,6 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A digitális bevételek 37,8 százalékkal 1,004 milliárd dollárra nőttek, ami már az összes forgalom 58 százalékát teszi ki az előző pénzügyi évben mért 50 százalékos aránnyal szemben.

Ami a platformok szerinti elosztást illeti: a PS4 továbbra is vezet, ezt követi az Xbox One, majd a PC és a Switch.

A cég történetének második legjobb rajtját produkálta a Far Cry 5, a mely 310 millió dollárt hozott össze a megjelenés hetében. Az Assassin's Creed: Origins szintén rekordteljesítményt mutatott fel az elmúlt negyedévben, de szépen fogyott a Mario + Rabbids: Kingdom Battle is. A Rainbow Six: Siege 30 millió, a The Division 20 millió, a Ghost Recon: Wildlands 10 millió regisztrált felhasználóval bír.

Lássuk a jövőbeli terveket! A Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones idén már biztosan nem jelenik meg. Csak valamikor a következő pénzügyi évben, tehát valamikor 2019. április 1. és 2020. március 31. között fut be PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A csapat még több időt kap a fejlesztésre.

2019. március 31-ig három AAA-kategóriás játék lát napvilágot, beleérve a The Crew 2-t és a The Division 2-t is. A harmadik címet az idei E3-on jelenti be a Ubisoft, ami a pletykák szerint a Splinter Cell új része lesz.

5.
5.
bitbandita
Splinter Cellre kíváncsi vagyok, Divisiont kb leszarom, és a S&B se izgat annyira. Uborkáéktól a Beyond Good and Evil 2 várom, de azt úgy mint a messiást. Csak azt ne basszák el. Ide is csak azért klikkeltem, S&B farvize mentén hátha megemlítik, persze nem.
4.
4.
kastorhun
Ha igaz amit hallottam és nem lesznek benne szárazföldi részek akkor tuti rosszul sikerül majd az egész.
2.
2.
markoci555
nem tűnik rossznak, de még mindig nincs nekem való kalózos pedig elég sok készülget/kijött mostanában... vagy nem tetszik mint a sea of thieves, vagy kihalásra van ítélve early acces-ben, mert nem veszik és játsszák elegen
1.
1.
CitromH
A skull&bones és a division tuti elővétel lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...