Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 19.
  • Akció
Link másolása
A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.

A Rainbow Six: Siege kódolatlan hétvégéjéről már a héten beszámoltunk, így nem is ismételnénk magunkat. A Ubisoft taktikai lövöldéjén kívül is akad jó pár produktum, ami egészen vasárnapig ingyenesen kipróbálható.

Az Xbox One-osoknak a Fallout 4-et ajánljuk, amely egészen május 21-ig várja a posztapokaliptikus Boston felfedezőit. Ez a pár nap nyilván nem elég a teljes nyitott világ feltérképezéséhez, de ez legyen a legkisebb gondod. Az alapjátékhoz most potom 15 dollárért juthatsz hozzá.

A Middle-earth: Shadow of War PC-n és PS4-en várja az orkvadászokat. Főhősünk, Talion, akit megszállt Celebrimbor, az Egy Gyűrű tünde kovácsa. Mordor seregeinek módszeres feldúlása lesz a feladatunk, s ehhez a roppant intelligens Nemezis-rendszer párosul. Az orkok tőlünk függetlenül is csatároznak egymással, de mi is felállíthatunk egy árulókkal teli sereget.

Ha a klasszikus szerepjátékokat kedveled, akkor a Torment: Tides of Numenera lesz a te játékod. A narratíva szempontjából kifogástalan RPG-ről van szó, marad az izometrikus nézet és a humorban sem szűkölködő sztori a Planescape: Torment nyomdokain. A játékhoz most 60 százalékkal olcsóbban juthatsz hozzá.

3.
3.
Necreon
Gondoltam ránézek a Shadow of War-ra. 100+ Gb letöltés, a GTA5 belepirulna. Aztán emlékeztem hogy úgy is csak map ikon takarítás lenne 5 féle küldetés copypaste 400x, és gyorsan letettem róla. Olvasok inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...