Több kiegészítőt is bejelentett a Paradox

  • Írta: szlav
  • 2018. május 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Jó nap ez az stratégák számára! A Crusader Kings II, az Europa Unversalis IV, valamint a Hearts Of Iron IV is új kiegészítőcsomagokat kapnak. Mindhárom pakkhoz érkezett egy-egy előzetes videó is!

Sok-sok újdonságot jelentettek be a PDXCON-on. A vadonatúj Imperator: Rome mellett a Paradox korábbi játékai is nagy vérfrissítést kapnak. A Crusader Kings II-höz, az Europa Universalis IV-hez és a Hearts of Iron IV-hez is érkezik egy-egy DLC-csomag. Lássuk tehát az előzeteseket!

Crusader Kings II: Holy Fury

Fontos eszköz lehet a vallás a birodalomban. Reményt kelthet a népünkben a legsötétebb órákban, de Isten haragja lángoló kardként is lesújthat a hitetlenekre. A Holy Furyban szent háborúban kelhetünk harcra ellenfeleinkkel.

Europa Universalis IV: Dharma

India, s a dél-ázsiai régió megannyi csodát rejteget. Építsünk hát virágzó kereskedelmet, vagy szálljunk harcba elefántháton a függetlenségünkért!

Hearts of Iron IV: Man the Guns

Aki igazi nagyhatalommá akar válni, annak meg kell zaboláznia a tengereket is. A Man the Guns a második világháború tengeri hadszíntereire fókuszál, újabb lehetőségekkel bővítve az óceánokon átívelő hadviselést.

Megjelenési dátumot egyelőre még egyik kiegészítőcsomaghoz sem kaptunk, viszont azt már tudni, hogy egységes áron, 20 dollárért vesztegetik majd a DLC-k darabját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...