Nintendo Switch-en is megjelenik a Resident Evil 7

De sajnos egyelőre csak Japánban, és ráadásul nem is akárhogy: a kizárólag digitálisan megvásárolható port felhőalapon működik. A teljes játék és minden eddig megjelent letölthető tartalom játszható a konzolon.

Japánban Biohazard 7: Resident Evil Cloud Version címmel jelenik meg a tavalyi év egyik legjobb horrorjátéka a Nintendo hibridkonzolján. A május 24-től tölthető port nem kap fizikai verziót, kizárólag az eShopból lehet majd megszerezni azt. Külön érdekesség, hogy maga a játék is szinte teljesen felhőalapon fut majd - csupán egy 45 MB-os fájl foglal majd helyet a konzol merevlemezén, az adatok és számítások oroszlánrészét a Nintendo szerverei küldik. Mint olyan, folyamatos online csatlakozásra lesz szükség a játékhoz.

Nem is lesz túl drága a Cloud-verzió, nagyjából 18 dolláros áron az alapjáték mellett a csomag tartalmazza a Banned Footage Vol. 1 és 2, az End of Zoe, valamint a Not a Hero DLC-ket is. Sajnos egyelőre nem esett még szó hasonló európai vagy amerikai portról, így egyelőre csak a szigetország lakói élvezhetik a borzongást. Drukkoljunk tehát, hogy sikeres legyen a Resident Evil 7 Switch-en is, hátha akkor nyugatra is eljut majd idővel!

2 komment - szólj hozzá!