A tenger mélyére visz a Minecraft új frissítése

  • Írta: szlav
  • 2018. május 21.
  • Letöltés
Link másolása
Sok felfedeznivalót tartogat mostantól a hatalmas kék mélység. Messze elnyúló korallzátonyok, elsüllyedt hajók roncsai, elásott kincsek és változatos élővilág vár ránk a kilenc új vízalatti biomban.

Néhány platformon már élesedett a Minecraft legújabb frissítése. PC-n, Xbox One-on, mobilon, valamint VR- és Mixed Reality-eszközökön már játszható a vízalatti update, amely a kockás világ legmélyebb, eddig élettelen zugaiba is életet varázsol. 

Az update hatalmas vízalatti kanyonokat nyit meg előttünk, ahol elsüllyedt kalózhajókat és ősi vízalatti romokat fedezhetünk fel. Rég elfeledett kincsek nyomára lelhetünk az új kincsestérkép segítségével, de úszkálhatunk a színes korallzátonyok közt is a delfinek társaságában. Az újdonságok részletes listáját itt találjátok.

Ez azonban még csak a frissítés első fele - a második fázis még több újdonságot hoz majd. A többi platformot használó játékosok se csüggedjenek, idővel hozzájuk is elér majd a mélytengeri update. Különösen a Java-klienst használók készülhetnek, a Mojang ígérete szerint ugyanis oda fut be majd legközelebb a patch.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...