Sci-fire váltott az Age of Wonders

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Paradox bejelentette a népszerű 4X birodalomépítő-stratégia folytatását, amely fantasy helyett sci-fi környezetben játszódik. Az Age of Wonders: Planetfall jövőre érkezik PC-re és konzolokra az Overlord-széria fejlesztőitől.

Úgy látszik, bejött az Age of Wonders-sorozat feltámasztása 2015-ben, a Paradox Interactive bejelentette az új részt, amely szakít a fantasy műfajjal és ezúttal sci-fi környezetben játszódik. Az Age of Wonders: Planetfallt az Overlord-sorozat fejlesztője, a Triumph Studios rakja össze.

A csaták természetesen körökre osztottak lesznek, számos faj és testreszabható fegyver áll a rendelkezésünkre. A sztori egy bukott galaktikus birodalom titkaira koncentrál, miközben részletgazdag tájakat fedezünk fel és számos frakcióval találkozunk. A rejtett technológiákkal azonban leszámolhatunk a riválisainkkal, megerősíthetjük társadalmunkat és egy virágzó birodalmat építhetünk.

Virágzó kolóniákat húzhatunk fel a bolygókon, és több út vezet a győzelemhez: hódíthatunk, hagyatkozhatunk a diplomáciára, vagy új technológiák után kutathatunk.

Az Age of Wonders: Planetfall PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül és várhatóan 2019-ben jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...