Snoobli - újabb magyar fejlesztésű játék a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Mindig voltak olyan játékok, melyekről mindenki úgy gondolta, hogy túl sokáig ültek már a trónon, át kellene adni a helyüket. Persze gondolhatnánk itt a CoD-ra is, ám jelen esetben a kő-papír-olló az, ami végre komoly konkurenst kap a nyakába.

Snoobli néven érkezik a magyar, egyszemélyes fejlesztésű vadonatúj játék, mely a Steamen elérhető adatlapja szerint a egy körökre osztott, cross-platform multiplayer alkotás, ahol a logikáé a főszerep. A világ legkáprázatosabb helyein küzdhetünk meg más játékosokkal, illetve akik inkább a single player játékokért vannak oda, azok a folyamatosan nehezedő egyszemélyes kampányban is élvezhetik a játék nyújtotta kihívásokat.

A gameplay trailer első megtekintés után „némileg” furcsán hathat, a megértéséhez célszerű ismerni a Snoobli, vagy hazánkban inkább snóbli néven ismertté vált játék szabályait. Általában két játékos szokta játszani, mindegyikük három apró tárggyal rendelkezik induláskor, melyek közül a játék kezdetén tetszőleges számú tárgyat eldugnak a kinyújtott kezükben. A cél az, hogy minél pontosabban tippeljükk meg, hogy összesen hány tárgy van a játékosok kinyújtott markában.


Nos, a Snoobli lényegében ennek a blöffölős játéknak a videojátékos átirata, ám számos kiegészítéssel; a játékprogram ugyanis a közönséges PvP multiplayer és egyszemélyes kampány mellett Arena játékmóddal is rendelkezik, mely során adott számú győzelmekért loot box szerezhető különböző játékon belüli jutalmakkal. Persze a loot box szó hallatán minden valamire való játékos felhördül, ám a játékban szó sincs mikroztanzakcióról, illetve a boxokat sem lehet valódi pénzen vásárolni, megmaradnak csupán a játékon belüli jutalmakként.

A játék tartalmazni fog egy bajnokságmódot is, mely a heti és havi bajnokságok győzteseit külön címmel és jutalmakkal fogja honorálni. A Snoobli még június során fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra.

13.
13.
zsocc-nrg
Hát ez nagyon ótvar és igénytelen... Mióta megszűnt a Greenlight, rengeteg ehhez hasonló "gyöngyszem"-mel van teleszemetelve a Steam mert csak ki kell csengetni 100 dolcsit és kész. Ezek miatt tűnnek el sokszor a tömegben a valódi értékkel bíró játékok.
12.
12.
kirschakos
Oké...ez most mi a franc is akart lenni? :D Tényleg borzasztóan néz ki...gagyi. Nincs azzal baj, ha próbálkoznak, de azt sem mindenkinek kell azért :D
6.
6.
Chrysh
#4: Azért nem ezt kéne első sorba tenni, ha magyar játékfejlesztésről van szó, hanem pl egy Neocoret.
5.
5.
markoci555
szörnyen néz ki és nem értem az egészet, egy logikai játékra miért kell ráhúzni ezt a műanyag kinézetű hányadékot, a múltkori androidos kézzel rajzolt cucc rendkívül jónak tűnt, az után látni egy ilyet... fuh kiráz a hideg
4.
4.
colors
És buzdítják a népet, hogy legyen mindenki játékfejlesztő! :D
3.
3.
koma101
Nem nagyon értem, hogy passzol össze egy ősember, egy kék ruhás csajszi, a növényzetnek nem nevezhető izék, (bár a víz elmegy) a dubstep-re hajazó pornó zene és a snóbli. Értem én, hogy helyszíneket kell alkotni meg látványt, de amennyi pénz elment a felesleges modellekre, abból fel lehetett volna venni egy új designer-t aki látott már játékot, ad némi útmutatást vagy csak vettek volna kutatás címen pár hasonló játékot és eredmény képpen kaptunk volna egy játékot amiért talán az ember hajlandó 5 eurót kiadni, de ezt még giveaway keretében sem szeretném látni stem könyvtárban max ha röhögni akarok. Bocs Régen minden magyar játék jobb volt... :)
2.
2.
mestermagyar
Csak nekem van mindig olyan érzésem a legtöbb magyar címmel kapcsolatban, hogy már akkor unottnak érezném magam amikor még ki se próbáltam?

Ezek a játékok mindig inkább ilyen alsó-B kategóriás próbálkozásoknak hatnak mint indie címnek. Zsáner szinte sose passzol az ízlésemhez, a stílus szintén elég generikus.
1.
1.
Rakottkrumpli
Nem tudom... ez pont az a játék, amit nem hogy büszkén kitennék ,hogy ilyet csinálnak a magyarok, de elásnám a kertben azt is, aki megmutatta a videót... Ez annyira gagyi, hogy bár itták volna el inkább a fejlesztési pénzt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...