Launch traileren a Detroit: Become Human

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 23.
  • Videó
Link másolása
Már csak két nap választ el minket a Quantic Dream legújabb interaktív thrillerjátékának megjelenésétől. Kemény döntések várnak ránk a futurisztikus Detroitban, de a launch trailer szerint az akció sem hiányzik majd.

A Detroit: Become Human könnyen hat az emberi érzelmekre, bizony nem lesz könnyű racionális döntést hozni a több karakterre fókuszáló történet során. Kara, Connor és Markus sztorija kellően drámai, de olykor a reflexeinket is próbára teszi.

A launch trailer bizonyára még jobban felcsigázza a rajongókat:

A második videónk a játék háttérvilágát bővíti ki: a négyrészes sorozat első darabja Elijah Kamskire, a fiatal kutatóra koncentrál, aki Detroitba utazik, hogy elkészítse első androidját.


A Detroit: Become Human május 25-én érkezik PS4-re, magyar felirattal.

31.
31.
x360player
#19: Tény,hogy a QD ebben a legjobb,de van azért más fejlesztő,amelyik kiváló játékot készít ebben a stílusban. Engem pl. a Life is Strange teljesen beszippantott,mind a Dontnod féle első rész,mind a Deck Nine által készített Before the Storm. A TellTale-től eddig csak a Walking Dead első évadát nyomtam,de az is elég jó volt.
Nagyon várom már ezt a Detroitot is,100%,hogy első napos vétel.
29.
29.
madSci
#26: Ahogy a Heavy Rainben is volt: ha valamelyik karaktert megölik, akkor az a szál lezárul. Nyilván úgy van összerakva, hogy azért a felénél ne fogyjon el mindenki - kivéve, ha nagyon nagy peched van, vagy nagyon nem vagy ügyes.:)
Újrakezdés nincs. Persze, csalni lehet, de szerintem hülyeség csalni, mert úgy pont a játék lényegétől fosztod meg magad.
Egyébként meg a szétágazó sztoriszálak miatt ez egy kb. 30-40 órás játék minimum.
27.
27.
Szmoli11
Vagy ha elrontassz egy missiont azt ujra kell kezdeni ..:D bár az előző jobban tetszene.
26.
26.
Szmoli11
Jah és hozzá téve ha meghalnak a karakterek akkor game over? vagy hogy lesz ez ?:D Ez monjduk érdekelne :D Ha a story kozepén mind a 3 karakter meghal akkor az a befejezés ??:D
25.
25.
Szmoli11
Szerintem aki fikázza nem játszott a demóval..:D Engem az kilóra megvett.... Eddig egy ilyen tipusu játékot se vettem meg pont azért amit itt le irtok. Ez viszont teljesen más,hihetetlen adrenalin löket volt a demo végén amikor a fegyverhasználatra mentem és eldönteni h agyon lőjem vagy csak rá fogjam szinte ott voltam én is :D "Persze h fejbe lőtem.. :D" Nem kockáztattam:D De jó volt megoldani az ügyet és vagy 6 féle képpen alakulhatott volna, ha a játék tényleg ezt hozza ilyen szép grafikával ilyen sokszinuséggel...akkor megérte.
21.
21.
br1Koo
Érdekelt ez a játék, de látván milyen fantáziaszegény a város dizájnja nagyon le vagyok hangolva a vételéről..
17.
17.
madSci
#5: Ugye? Ilyenkor megáll a pillanat, és a kommentszekció egyfajta állatkertté válik, ahol csak bámulod a ketrec mögötti kőkori lényt, és azon töprengesz, mi rejtőzhet a fejében, vagy mit eszik.
15.
15.
FiveSalmon69
#13: Egyébként 20 ezret én sem fogok adni érte. :D De a tiszteletem az övék. Iszonyú magy munka lehet összehozni egy ilyet, és pont azért védem a seggüket, mert tudom, hogy a legtöbben nem érzik nem értik mi befektetést igényel egy ilyen feladat, emiatt egy kicsit sajnálom őket. Ez van.
12.
12.
jackdaniels2
Ez az a játék, amiért soha a büdös életbe nem adnék ki 5-6 ezer ft-nál többet. Előbb várom meg hogy használtan valakinél megvegyem ennyiért ,ha kell várok 1 évet rá, annyira nem érdekel a játék, bár biztos érdekes lehet. De egy "moziért" sose fizetnék ennyit. God of War-t előrendeltem, megvettem 19e ft-ér, mert az játék volt, megérte az árát, imádtam, nem sajnálom rá, ha valami kegyetlen jó. Nekem ez a véleményem
11.
11.
DarkLord
Jól írod.. én is úgy vagyok vele, hogy teljes árat nem ér ez nekem, de másnak igen. Viszont a játék érdekel, mert szeretem ezt a stílust, az meg nem igaz, hogy semmit nem kell benne csinálni. Most lehet csúnyán hangzik, de 5 ezret érne nekem :D Szóval nem mostanság fogok vele játszani, de annyi minden van, hogy így is nehéz időt szakítani mindenre. :) Kivárjuk azt kész .
4.
4.
Csoki80
Érdemes lesz kölcsönkérni egy PS4 et :-)
1.
1.
Macifasz
Minden pénteki programomat lemondtam, mivel a meló után azonnal bele akarok vágni.:-) Jó kis hetek jönnek most (már akinek). Pénteken ez, 2 hétre rá Vamypre, 1 hétre rá egy jó kis Tenisz játék...:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...