Rocket League - tengerpart és pálmafák

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Psyonix alkotásáról sok mindent el lehet mondani, azt azonban nem, hogy a készítői magára hagyták volna az elmúlt három évben. Új aréna, új autó, új event, új díszítések a láthatáron. Érdemes lesz focizni a nyáron!

A Rocket League rendkívül sok frissítésen és változtatáson esett át az elmúlt évek során. Legutóbb például a cross-platform funkcióról írtunk, most pedig újabb frissítés érkezik izgalmas újdonságokkal.

Salty Shores néven új arénát kapunk, mely a pálmafákkal és luxushotelekkel tarkított homokos tengerpartra kalauzolja el a játékosokat. Emellett pedig a Twinzer elnevezésű vadonatúj jármű, illetve a MonsterCat jóvoltából új zenék is érkeznek. A profibb játékosoknak fontos lehet, hogy kezdetét veszi a Season 8, tehát az eddig elért rangok nullázódnak, mindenki új lappal indíthat.

Direkt, az idei nyárra exkluzívan érkezik a Beach Blast esemény, illetve egy rakat új kozmetikai kiegészítőre tehetünk majd szert, legyen szó hínáros autófestésről, vagy buborékfújó antennáról. A frissítés minden játékos számára ingyenes elérhető lesz, a rajtra május 29-én lehet számítani.

1.
1.
LtK
Szép dolog, hogy bővitik még most is, de jó lenne már rendbe rakni a matchmaking-et ami borzalmas kategoria kb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...