Launch traileren a Dark Souls: Remastered

  • Írta: szlav
  • 2018. május 23.
  • Videó
Link másolása
Már csupán két nap van hátra a legendás From Software-játék remasterelt kiadásáig. A megjelenéshez szánt előzetes pedig már most nézhető - Anor Londo folytonos naplementéje sosem volt még ilyen szép.

Készüljünk ismét a halálra! Aztán újra! És újra! A Dark Souls: Remastered már a célegyenesben van. A PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező csomag május 25-től veszélyezteti majd a kontrollerünk épségét, a Switch JoyCon-jai még egy ideig biztonságban vannak.

A ráncfelvarrott kiadás valamivel élesebb textúrákkal és új fényeffektekkel szépíti meg a Dark Souls szomorú világát. Ne várjunk azonban hatalmas átalakulást a látványvilág tekintetében, hiszen a Remastered talán kicsit túlságosan is hű maradt az eredetijéhez. Ahol viszont hatalmas változást tapasztalhatunk, az a játék technikai oldala - a tesztek szerint már PS4-en is szakadatlan 60 fps-sel játszhatunk majd az olyan híresen rosszul optimalizált zónákban is, mint Blighttown.

Néhány olyan kényelmi funkció is elérhető lesz, mint az újabb epizódokból ismerhető gyorsmenü végére történő ugrás, a HUD méretezése, valamint a többirányú gurulás. Ezeket leszámítva azonban szinte minden ismerős lesz. A korábbi hálozati teszteknek köszönhetően pedig a barátainkat is segítségül hívhatjuk a jelszavas lobbijainkba - ezúttal valószínűleg problémamentesen.

7.
7.
RangerFox
#1: Játsszál Hotline Miamival. Ugyanaz a lényege. Kitanulod a játék szabályait, a pályát, az ellenségeket, közben többezerszer meghalsz.
6.
6.
Dízel
Hát ez a trailer kb lelötte az össze boss-t... kicsit sokat mutatott.
5.
5.
Zoli0507
#4: Persze èrtelek. De szamomra szerintem ugyanolyan "èlvezhetetlen" lenne mint pèldàul a GoW előző rèsze. Kb 3ève megvettem store-ba a GOW remasted. Szègyen nem szègyen de nem tudtam vègig jàtszani pedig anno kètszer vittem vègig. A black flag-el ugyanìgy voltam. Anno szaràsig jàtszottam, megvettem ps4-re de màr igazàbòl kizàròlag a hangulat volt ami bent tartott egy ideig mert maga a jàtèkmechanika....
Azèrt neked jò szòrakozàst hozzà és sok "You Died" feliratot kìvànok ;)- XD
4.
4.
Giga0509
#3: A maga módján ez is egy baromi jó játék,szerintem megéri megvenni.Mondjuk én a 3-at azért sem kezdtem el mert nem szeretek egy játék sokadik részével kezdeni :D az 1 meg kimaradt(pc-set toltam egy ideig de borzalmas a port),de majd most pótolom aztán megyek sorba.
3.
3.
Zoli0507
#2: XD. Talàlò. Èn "fèlek" megvenni. Màrmint megmaradt ugyanaz a jàtèkmechanika, a DS3 utàn màr nem hiszem hogy meglenni ugyanaz az èrzès. Inkàbb csak az idegeskedès menne
2.
2.
Giga0509
https://twinfinite.net/wp-content/uploads/2016/03/Dark-Souls-II-You-Died.jpg

hétvégém egy képben összefoglalva
1.
1.
Zoli0507
A sony hülye lenne ha kihagynà ezt az alkalmat egy DemonSoul's "feltàmasztàsra" vagy egy BB folytatàsra. Rèvèn hiàny lett a DS3 befejezèsèvel. Habàr valò igaz ez inkàbb a FromSoftware--en mùlik van-e mèg kedvük ebben a kategòriàban jàtèkot kèszìteni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...