Mario + Rabbids - mozgásban a Donkey Kong-pakk

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 23.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan megérkezik a Mario + Rabbids év elején bejelentett sztorikiegészítője, a Donkey Kong Adventure Pack. Kedvenc gorillánk Rabbid Peach és Rabbid Cranky oldalán indul kalandra.

Júniusban érkezik a Mario + Rabbids első nagyobb kiegészítője, a Donkey Kong Adventure Pack - a csomagot a szezonbérlet is magában foglalja.

A Ubisoft a minap kiadott egy előzetest, ahol először nézhetjük meg közelebbről a derék gorilla, Rabbid Peach és Rabbid Cranky kalandjait. A DLC világát a Donkey Kong-játékok ihlették természetesen (az elérhető négy zónából hármat ismerünk egyelőre, ezek a Lagoon, Reef és Jungle elnevezést kapták), de az ellenfelek és Donkey Kong mozdulatai is ismerősek lehetnek a rajongóknak. A kiadó szerint durván 10 órás játékidőt ígér a kiegészítő.

A Ubisoft emellett bejelentette, hogy a Mario + Rabbids Gold Editionben is megvásárolhatóvá válik, ez már alapértelmezetten magába foglalja a játék szezonbérletét. 

3.
3.
Darksiders84
#2: Én se bántam meg hogy volt gépem kétszer is a Zelda gondolkozás nélkül jött mert az kellett ugyebár később kb fél évre rá Mario Odyssey Bayonetta 1-2 Mario Rabbids Splatoon 2 ami számomra csalódás volt de a többi és a gép nagyon jó. Nálunk a gyerek még kicsi ovis nem tud rendesen irányítva játszani és újabb autó vásárlása miatt csak a Ps4 Pro maradt. Igaz GOW óta porosodik. Pikminre vártam talán bejelentik az új részt vagy a régieket átdobják mert nekem az kimaradt régen és érdekelne de majd talán harmadszorra ha lesz újra 3-4-5 erős nekem tetszetős cím.
2.
2.
delphijos
#1: Pont ugyanígy vagyok vele én is. Konkrétan ez adta a lökést a Switch-hez. Nem bántam meg.
1.
1.
Darksiders84
Nekem ez a játék akkora poztítiv meglepetést okozott hogy jobban élveztem mint az agyon dicsért Mario Odysseyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...